Καντρέβα : «Θα έδινα τα πάντα για πρόκριση στο Champions League»

Καντρέβα : «Θα έδινα τα πάντα για πρόκριση στο Champions League»

Ο Αντόνιο Καντρέβα τόνισε πως θέλει να αγωνιστεί του χρόνου στο Chamoions League και θα έκανε τα πάντα για να το καταφέρει.

Στη μεγάλη σημασία του επερχόμενου ντέρμπι με τη Γιουβέντους αναφέρθηκε ο Αντόνιο Καντρέβα, αποκαλύπτοντας την τεράστια επιθυμία του για νίκη της Ιντερ, καθώς θα αυξηθούν οι πιθανότητες πρόκρισης της στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές και όποιοι επιπλέον βαθμοί καταλήξουν στους νερατζούρι θα είναι σίγουρα καθοριστικοί, τουλάχιστον για την πρώτη τετράδα και την επιστροφή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Σίγουρα ναι. Οι ομάδες είναι όλες έτοιμες και πρέπει να τις κυνηγήσουμε χωρίς να κάνουμε κανένα λάθος. Οφείλουμε να τα δώσουμε όλα στους αγώνες που έρχονται για να πάρουμε την ευρωπαϊκή πρόκριση. Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Γιουβέντους παρά τον αποκλεισμό της από το Champions League και την ήττα από τη Νάπολι», επισήμανε ο Ιταλός διεθνής.

«Πέρυσι είχαμε μία νίκη και μία ισοπαλία στους αγώνες με τη Γιούβε, αλλά κάθε αγώνας είναι διαφορετική υπόθεση. Θα είναι ένα δύσκολο ματς στο οποίο είμαστε υποχρεωμένοι να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας. Νιώθουμε έτοιμοι και εγώ προσωπικά θα έδινα τα πάντα για τη νίκη και για την πρόκριση στο Champions League», τόνισε ο Καντρέβα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ