Μοράτι: «Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα η Ίντερ»

Μοράτι: «Μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα η Ίντερ»

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, είναι αισιόδοξος πως οι «νερατζούρι» μπορούν να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα. Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Rai», ο Ιταλός πολύεκατομμυριούχος μίλησε για το ντέρμπι με τη Μίλαν, ενώ στη σύγκριση μεταξύ Μουρίνιο και Σπαλέτι, απέφυγε να απαντήσει. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μοράτι: «Όταν ήμουν πρόεδρος της Ίντερ […]

Ο πρώην ιδιοκτήτης της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, είναι αισιόδοξος πως οι «νερατζούρι» μπορούν να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα.

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Rai», ο Ιταλός πολύεκατομμυριούχος μίλησε για το ντέρμπι με τη Μίλαν, ενώ στη σύγκριση μεταξύ Μουρίνιο και Σπαλέτι, απέφυγε να απαντήσει.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μοράτι:

«Όταν ήμουν πρόεδρος της Ίντερ παρακολουθούσα τους αγώνες με ιδιαίτερη ένταση. Στον χθεσινό ντέρμπι με τη Μίλαν αισθάνθηκα σαν οπαδός, ήμουν πιο άνετος. Το παιχνίδι ήταν γοητευτικό και οι νίκες απέναντι στους «ροσονέρι» είναι πάντα κάτι ξεχωριστό. Πρόκειται για την αναμέτρηση που ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε άλλη τους Μιλανέζους, ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης των δύο συλλόγων.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Νάπολι είναι πολύ δυνατή αλλά η Ίντερ διαθέτει σταθερότητα και εμφανίζει στοιχεία ομαδικότητας. Θεωρώ πως μπορεί να προσπεράσει τη Νάπολι και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι συγκρίσεις μεταξύ Μουρίνιο και Σπαλέτι είναι δύσκολες γιατί διαφέρουν σαν άνθρωποι. Σαφώς όμως ο Σπαλέτι διαθέτει τρομερή προσωπικότητα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ