Κροτόνε – Γιουβέντους 1-1

Κροτόνε – Γιουβέντους 1-1

Στο εκτός έδρας ματς με την 18η της βαθμολογίας, Κροτόνε, η Γιουβέντους έμεινε στο 1-1. Η Νάπολι εκμεταλλεύτηκε το «δώρο» της Μεγάλης Κυρίας, επικρατώντας εντός έδρας της Ουντινέζε με σκορ 4-2 με τους Παρτενοπέι να μειώνουν τη διαφορά τους από την κορυφή.

Στους τέσσερις βαθμούς είναι πλέον η διαφορά ανάμεσα στην πρωτοπόρο Γιουβέντους και τη δεύτερη της βαθμολογίας, Νάπολι, μετά το «στραβοπάτημα» (1-1) των Μπιανκονέρι στο εκτός έδρας ματς με την 18η, Κροτόνε, την ώρα που οι Παρτενοπέι είχαν εύκολο έργο (4-2) στο Σαν Πάολο απέναντι στην Ουντινέζε στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της Serie A.

Στο Έτσιο Σκίντα οι πρωταθλητές Ιταλίας ξεκίνησαν καλύτερα το ματς και δεν άργησαν να πάρουν το προβάδισμα. Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 16′ ο Ντούγκλας Κόστα. Όλοι θα περίμεναν από το σύνολο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να έχει εύκολο έργο, αλλά, στη συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν.

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς με τους γηπεδούχους να είναι επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις τους. Σε μία από αυτές έπιασαν στον ύπνο την άμυνα των Μπιανκονέρι με τον Ενγουανκό στο 65′ να κάνει το 1-1 που έμελλε να μείνει μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Την ίδια ώρα στο Σαν Πάολο η Νάπολι έκανε… πάρτι κόντρα στην Ουντινέζε που προηγήθηκε στο 41′ με τον Γιάνκτο με τους γηπεδούχους να φέρνουν το ματς στα ίσα με τον Ινσίνιε στο 45′. Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε έτσι, όπως έκλεισε το πρώτο: με γκολ.

Οι «Ζέβρες» πήραν «κεφάλι» εκ νέου με τον Ίνγκλεσον στο 55′ με τους Παρτενοπέι να ισοφαρίζουν στο 64′ με τον Αλμπιόλ και με τον Μιλίκ στο 70′ να κάνει το 3-2 για τη Νάπολι με τον Τονέλι λίγο αργότερα (75′) να βάζει το κερασάκι στην τούρτα των Ναπολιτάνων.

Στ’ άλλα ματς της βραδιάς η Ρόμα εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη δύναμη της έδρας της, επικρατώντας της Τζένοα με σκορ 2-1. Οι Τζιαλορόσι πήραν το προβάδισμα στο 17′ με τον Ουντέρ με τον Ζουκάνοβιτς στο 52′ να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και τους Ρωμαίους να τα διπλασιάζουν με αυτό τον τρόπο. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Λαπαντούλα στο 61′.

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη για τη Σασουόλο κόντρα στην Ελλάς Βερόνα με σκορ 1-0. Το τέρμα για τους νικητές σημείωσε στο 38′ ο Λεμός.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ