Φιορεντίνα – Λάτσιο 3-4

Φιορεντίνα – Λάτσιο 3-4

Ματσάρα στο Αρτέμιο Φράνκι, με την Λάτσιο να επικρατεί εν τέλει της Φιορεντίνα (4-3). Ισόπαλες Τορίνο-Μίλαν (1-1) και Σπαλ-Κίεβο (0-0). Νίκη στην εκπνοή για την Σαμπντόρια.

Τρομερό παιχνίδι στο Αρτέμιο Φράνκι με τη Φιορεντίνα να μένει με 10 παίκτες από το 7′ εξαιτίας της αποβολή του Σπορτιέλο, τη Λάτσιο να… «ισοφαρίζει» καθώς ο Μούρθια αποβλήθηκε στο 14′, να βρίσκεται πίσω στο σκορ με 2-0, να ισοφαρίζει στο πρώτο ημίχρονο (2-2), να μένει και πάλι πίσω στο σκορ στην έναρξη του δεύτερου (3-2). Αλλά να παίρνει τελικά την εκτός έδρας νίκη με 4-3.

Πιο αναλυτικά, στο 16′ ο Βερετού άνοιξε το σκορ για τους Βιόλα και διπλασίασε τα τέρματά τους από το σημείο του πέναλτι στο 31′. Ο Λουίς Αλμπέρτο στο 39′ και ο Κάσερες στο 45+1′ έκαναν το 2-2 για τους Λατσιάλι. Ο Βερετού έκανε χατ-τρικ στο 54′ βάζοντας και πάλι μπροστά τους γηπεδούχους, όμως Φελίπε Άντερσον στο 70′ και Λουίς Αλμπέρτο στο 73′ διαμόρφωσαν το τελικό 4-3 και χάρισαν το τρίποντο της νίκης στη φιλοξενούμενη Λάτσιο.

Τορίνο – Μίλαν 1-1

Πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά στο Τορίνο, είχαμε ένα χαμένο πέναλτι του Μπελότι (4′) κι ένα γκολ. Η Μίλαν ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με τον Μποναβερτούρα. Στο 70′ όμως ο Λορέντσο Σιλβέστρι έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1) και το σκορ δεν άλλαξε στα εναπομείναντα λεπτά. Οι Ροσονέρι έτσι, έχασαν τις όποιες ελπίδες του για έξοδο στο Champions League ενώ έθεσαν εν αμφιβόλω και την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα (που δίνει εισιτήριο για το Europa League) αφού πλέον η διαφορά τους με την 7η Αταλάντα είναι στους δύο βαθμούς. Στη μέση της βαθμολογίας με 47 παρέμεινε η Τορίνο.

Σπαλ – Κίεβο 0-0

Η λευκή ισοπαλία των Σπαλ και Κίεβο τις διατήρησε στην 16η και 17η θέση της βαθμολογίας της Seria A, με 31 και 29 βαθμούς αντίστοιχα, ακριβώς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Σαμπντόρια – Μπολόνια 1-0

Η Σαμπντόρια στην εκπνοή, «έκλεψε» τη νίκη από την Μπολόνια του Βασίλη Τοροσίδη χάρη στο τέρμα του Ζαπάτα (1-0) κι ανέβηκε έτσι στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα σε ισοβαθμία με την Φιορεντίνα (51 βαθμούς).

https://www.youtube.com/watch?v=Z2sPKsvnSfQ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ