Γιουβέντους : Θέλει Μοράτα και Μαρσιάλ για την ενίσχυση της επίθεσης

Γιουβέντους : Θέλει Μοράτα και Μαρσιάλ για την ενίσχυση της επίθεσης

Μπορεί το πρωτάθλημα στην Ιταλία να είναι στην πιο κρίσιμη καμπή του, παρόλα αυτά, η Γιουβέντους δεν σταματάει στιγμή να ψάχνει τρόπους να γίνει ακόμα πιο ισχυρή. Σύμφωνα με δημοσιεύματα οι «ζέβρες» παρακολουθούν τους Μοράτα και Μαρσιάλ, ώστε να δυναμώσουν την επιθετική τους γραμμή.

Μπορεί το πρωτάθλημα στην Ιταλία να είναι στην πιο κρίσιμη καμπή του, παρόλα αυτά, η Γιουβέντους δεν σταματάει στιγμή να ψάχνει τρόπους να γίνει ακόμα πιο ισχυρή. Για αυτό το λόγο, ο Μαρότα και οι συνεργάτες του έχουν γεμίσει κιόλας τη λίστα τους με ονόματα και αυτά των Αλβάρο Μοράτα και Άντονι Μαρσιάλ βρίσκονται σε περίοπτη θέση.

Ο Άλβαρο Μοράτα δεν έχει κάνει και την καλύτερη σεζόν στην Τσέλσι (σε 42 συμμετοχές έχει 14 γκολ) και είναι πολύ πιθανό να αποτελέσει παρελθόν το Καλοκαίρι.

Όπως αναφέρει η Tuttosport, ο πρώην παίκτης των Γιουβέντους και Ρεάλ, θέλει να αλλάξει περιβάλλον και δε θα ήταν αρνητικός σε ενδεχόμενη επιστροφή του στο Τορίνο.

Το συγκεκριμένο σενάριο φαντάζει αρκετά δύσκολο τη δεδομένη χρονική στιγμή, καθώς η Τσέλσι θα αξιώσει ένα ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον 25χρονο επιθετικό της.

Από την άλλη, στο Τορίνο είναι αρκετά προβληματισμένοι με τις κακές εμφανίσεις του Γκονζάλο Ιγκουαΐν και είναι δεδομένο ότι παρακολουθούν περιπτώσεις επιθετικών.

H περίπτωση του Μοράτα ίσως συνδεθεί με ενδεχόμενη πώληση του Πάουλο Ντιμπάλα το Καλοκαίρι, όμως πρωταρχικός στόχος της ομάδας του Αλέγκρι είναι ο Αργεντινός να παραμείνει κάτοικος Τορίνο.

Την ίδια στιγμή, ο Άντονι Μαρσιάλ, που είναι «φευγάτος» από την Γιουνάιτεντ, είναι πολύ ψηλά στη λίστα της Γιουβέντους και όπως αναφέρει η «Times» η Γιούβε έχει προβάδισμα για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ