Μίλαν – Νάπολι 0-0

Μίλαν – Νάπολι 0-0

Η Νάπολι δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από το Μιλάνο, με την Γιουβέντους να έχει την ευκαιρία να ξεφύγει με 6 βαθμούς.

Η Νάπολι είχε σπουδαία ευκαιρία να «κλέψει» τη νίκη στο Μιλάνο, όμως ο Ντοναρούμα στην 100η του συμμετοχή έκανε την επέμβαση της αγωνιστικής, κρατώντας το 0-0 μέχρι το τέλος. Κερδισμένη η Γιουβέντους που με νίκη απέναντι στη Σαμπντόρια θα βρεθεί στο +6 από τους «Παρτενοπέι».

Στη μεγαλύτερη διάρκεια του το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τις δυο ομάδες να αλληλοεξουδετερώνονται. Η Μίλαν έδωσε την μπάλα στη Νάπολι, όμως είχε στηθεί εξαιρετικά στα μετόπισθεν, με τον Ντοναρούμα να κάνει εκπληκτική επέμβαση εξ επαφής στο σουτ του Μίλικ στο 92′, κρατώντας το μηδέν.

Δείτε την εκπληκτική επέμβαση του 19χρονου τερματοφύλακα της Μίλαν

 

Μπολόνια – Ελλάς Βερόνα 2-0

Μπορεί η Βερόνα να ήταν αυτή που ήθελε πάση θυσία τη νίκη, παρόλα αυτά η Μπολόνια επιβεβαίωσε τον ρόλο του φαβορί και χάρις στο γκολ του Βέρντι στο 31ο λεπτό πήρε τη νίκη απέναντι στην Ελλάς.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί «δάφνες» ποιότητας με την Μπολόνια να φτάνει «σβηστά» στη νίκη με τον Νάγκι να «κλειδώσει» τη νίκη στο 94′.

Σασουόλο – Μπενεβέντο 2-2

Παρά το γεγονός ότι η Μπενεβέντο έχει ουσιαστικά αποχαιρετήσει την κατηγορία, δεν δείχνει να το βάζει κάτω καθώς θέλει να ολοκληρώσει την παρουσία της στην μεγάλη κατηγορία με το κεφάλι ψηλά.

Όπως σε κάθε παιχνίδι, έτσι και απέναντι στη Σασουόλο η ομάδα του Ντε Ζέρμπι έπαιξε για τη νίκη και λίγο έλειψε να τα καταφέρει.

Η Μπενεβέντο άνοιξε το σκορ με τον Ντιαμπατέ στο 22′ να νικάει τον Κονσίλι για το 0-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τον Πολιτάνο στο 41′, ενώ έφτασαν στην ανατροπή με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 65′. Παρόλα αυτά, η ουραγός Μπενεβέντο δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Ο Ντιαμπατέ σκόραρε ξανά στο 72′ δίνοντας στην ομάδα του «αντρίκιο» βαθμό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ