Τορίνο – Ίντερ 1-0

Τορίνο – Ίντερ 1-0

Ο Άντεμ Λιάιτς σκόραρε κόντρα στην Ίντερ, τη φανέλα της οποίας είχε φορέσει τη σεζόν 2015-16, και έδωσε μια μεγάλη νίκη στην Τορίνο (1-0), που έμεινε «ζωντανή» στο κυνήγι της Ευρώπης.

Πλήγμα στα όνειρα για Champions League δέχτηκε η Ίντερ, η οποία ηττήθηκε με 1-0 στην έδρα της Τορίνο χάρη σε γκολ του πρώην «νερατζούρι», Άντεμ Λιάιτς.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι διατήρησε τη διαφορά των δύο βαθμών της από την πέμπτη Λάτσιο, αλλά έχει ένα παιχνίδι περισσότερο.

Η Ίντερ ήταν αυτή που μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 13΄, όμως ο Σίρίγκου απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Ικάρντι. Επτά λεπτά αργότερα οι «νερατζούρι» σπατάλησαν μια τεράστια ευκαιρία, με την κεφαλιά του Πέρισιτς να καταλήγει στο δοκάρι.

Ότι δεν κατάφερε η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι το πέτυχε η Τορίνο στο 36′. Ο Ντε Σιλβέστρι έβγαλε μια εξαιρετική μπαλιά στον Λιάιτς κι εκείνος πλάσαρε υποδειγματικά τον Χαντάνοβιτς για το 1-0. Αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο γκολ που δέχεται η Ίντερ μετά από 5 αγωνιστικές (από τις 17 Φεβρουαρίου και την ήττα από την Τζένοα).

Οι «νερατζούρι» πήραν τα ηνία του αγώνα από εκείνο το σημείο, πίεσαν, όμως έπεσαν πάνω στον εξαιρετικό Σιρίγκου που κράτησε το 1-0 μέχρι το τέλος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ