Αστόρι : Δεν αποσύρεται από το FIFA 18

Αστόρι : Δεν αποσύρεται από το FIFA 18

Ο Νταβίντε Αστόρι στις αρχές του μήνα άφησε την τελευταία του πνοή στο Ούντινε σκορπώντας σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο αρχηγός της Φιορεντίνα ήταν στο ρόστερ της φυσικά και στα ηλεκτρονικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια, όπως είναι και το Fifa 18. Οι λάτρεις του παιχνιδιού είχαν αγωνία σχετικά με το αν ο Αστόρι θα παραμείνει στο παιχνίδι […]

Ο Νταβίντε Αστόρι στις αρχές του μήνα άφησε την τελευταία του πνοή στο Ούντινε σκορπώντας σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο αρχηγός της Φιορεντίνα ήταν στο ρόστερ της φυσικά και στα ηλεκτρονικά ποδοσφαιρικά παιχνίδια, όπως είναι και το Fifa 18. Οι λάτρεις του παιχνιδιού είχαν αγωνία σχετικά με το αν ο Αστόρι θα παραμείνει στο παιχνίδι ή όχι.

Να αναφέρουμε ότι η εταιρεία που έχει τα δικαιώματα του παιχνιδιού, η EA Sports, ανά τακτά χρονικά διαστήματα κάνει αναβαθμίσεις στο παιχνίδι αναδιαμορφώνοντας τα ρόστερ των ομάδων ανάλογα με οποιαδήποτε αλλαγή, όπως είναι οι μεταγραφές. Στην περίπτωση του Αστόρι, όμως, τα πράγματα δεν είναι ίδια. Θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι με τον θάνατο του 31χρονου, το προφίλ του στο Fifa θα αποσυρθεί.

Κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. «Η κοινότητα του FIFA μαζί με ολόκληρο τον κόσμο λυπάται για τον χαμό του Νταβίντε Αστόρι. Έπειτα από διαβούλευση με τη Φιορεντίνα και θέλοντας να τιμήσουμε τη μνήμη του, αποφασίστηκε ο Αστόρι να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας στο Fifa.», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ