«Σπόντες» του Ρονάλντο για τη Γιουβέντους

«Σπόντες» του Ρονάλντο για τη Γιουβέντους

Ο Ρονάλντο έριξε το «καρφί» του για τη διαιτητική εύνοια της Γιουβέντους την εποχή που εκείνος αγωνιζόταν στην Ίντερ, ενώ μίλησε και για το σκάνδαλο Calciopoli.

Την ευκαιρία να ρίξει τις «σπόντες» του για την εύνοια που είχε η Γιουβέντους στην Ιταλία όταν εκείνος αγωνιζόταν στην Ίντερ αξιοποίησε ο Ρονάλντο.

Το «φαινόμενο» βρέθηκε σε φιλανθρωπικό γκαλά της Ρεάλ Μαδρίτης και με αφορμή μια ερώτηση που του έγινε, μίλησε με «σκληρά» λόγια για την εύνοια που είχε η «Γηραιά Κυρία».

«Δύο εβδομάδες πριν ήμουν στο Μιλάνο για να πάρω ένα βραβείο από την Ίντερ και με ρωτούσαν το ίδιο πράγμα, για το πέναλτι που μου είχε κάνει ο Ιουλιάνο σε ντέρμπι με την Γιουβέντους και δεν δόθηκε ποτέ. Εκείνη την περίοδο στην Ίντερ δεν παλεύαμε μόνο κόντρα στις άλλες ομάδες, αλλά απέναντι και σε ένα ολόκληρο σύστημα που ήταν διεφθαρμένο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος συγκεκριμένα, δε, στο περιβόητο σκάνδαλο Calciopoli, κατέληξε: «Μετά από αρκετά χρόνια μάθαμε για εκείνο το σύστημα που δρούσε στο ποδόσφαιρο της Ιταλίας, με αρκετά πρόσωπα να πηγαίνουν φυλακή και η Γιουβέντους να πηγαίνει στην Serie B. Αποδόθηκε δικαιοσύνη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ