Ικάρντι : «Όνειρο να παίξω στην Ίντερ με τον Μέσι»

Ικάρντι : «Όνειρο να παίξω στην Ίντερ με τον Μέσι»

Ο Mάουρο Ικάρντι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε πως το όνειρό του είναι να παίξει μαζί με τον Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ κάποια στιγμή.

Ο αρχηγός της Ίντερ, Mάουρο Ικάρντι ομολόγησε ότι είχε δεχτεί προτάσεις ώστε να παίξει για την Εθνική Ισπανίας και την Εθνική  Ιταλίας, αλλά η επιθυμία του ήταν πάντα να φορέσει τα χρώματα της Αργεντινής.

Ο 25χρονος επιθετικός που γεννήθηκε στο Ροζάριο και υπέγραψε στην Ίντερ το 2013, έχει ξεπεράσει τα 100 γκολ στη Serie A και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση, δεν έχει κληθεί για τα επερχόμενα φιλικά της Αργεντινής εναντίον της Ιταλίας και της Ισπανίας.

«Υπήρξε η πιθανότητα να πάω στην εθνική ομάδα της Ιταλίας», δήλωσε ο Ικάρντι σε συνέντευξή του στο ιταλικό περιοδικό Rivista Undici. «Με κάλεσαν στην Under-21 όταν αγωνιζόμουν με την Σαμπντόρια αλλά δεν ήθελα να πάω, ήθελα να παίξω για την Αργεντινή. Οι Ισπανοί επίσης προσπάθησαν, κάλεσαν και τον πατέρα μου, αλλά πάντα ήθελα την Αργεντινή και τελικά έφτασα στον στόχο μου».

Ο Ικάρντι εντάχθηκε στους νέους της Μπαρτσελόνα στα 15 του χρόνια, αλλά έφυγε από τους Καταλανούς το 2011 για να υπογράψει στη Σαμπντόρια, με την οποία έκανε το ντεμπούτο του στη Serie A.

«Αποφάσισα να πάω στην Ιταλία επειδή ήμουν πεπεισμένος ότι θα μπορούσα να κάνω περισσότερα πράγματα από ότι στην Ισπανία», παραδέχτηκε ο παίκτης, που όντως πήρε αμέσως την ευκαιρία να παίξει σε υψηλό επίπεδο που ήταν ο στόχος του

Ο Αργεντινός επιθετικός αποκάλυψε επίσης ότι το όνειρό του είναι να παίξει μαζί με τον συμπαίκτη του στην Εθνική, Λιονέλ Μέσι στην ιταλικά ομάδα.

«Νομίζω ότι παίζοντας με τον καλύτερο παίκτη του κόσμου εδώ στην Ίντερ, θα ήταν ένα όνειρο και μιλώ για τον Λιονέλ Μέσι, προφανώς. Αλλά συνδέεται τόσο πολύ με την Μπαρτσελόνα που νομίζω ότι είναι σχεδόν αδύνατο να γίνει πραγματικότητα αυτό το όνειρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ