Μίλαν : Μήνυμα παραμονής για Γκατούζο

Μίλαν : Μήνυμα παραμονής για Γκατούζο

Η Μίλαν δημοσίευσε ένα μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα της και ουσιαστικά δείχνει πόσο ικανοποιημένοι είναι οι ροσονέρι από την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Τζενάρο Γκατούζο.

Η ανανέωση του Τζενάρο Γκατούζο είναι ακόμη υπό συζήτηση, παρόλο που τόσο εκείνος όσο και η Μίλαν φαίνεται ότι θέλουν να συνεχίσουν μαζί.

Η απόδοση της ιταλικής ομάδας και τα αποτελέσματα, ιδιαίτερα στις αρχές του 2018, κρίνονται θετικά και ένα μήνυμα στην επίσημη ιστοσελίδα των ροσονέρι φαίνεται πως επιβεβαιώνει τον Ιταλό προπονητή στον πάγκο της Μίλαν.

«Πέντε εκτός έδρας παιχνίδια από τα εννέα, η παράταση με την Ρόμα στο Κύπελλο Ιταλίας, η ψυχολογική επίδραση από τον θάνατο του Νταβίντε Αστόρι και η αναβολή του ντέρμπι, ο συναγερμός καιρικών φαινομένων στη Γένοβα:

Η Μίλαν, το νέο έτος, τα ξεπέρασε όλα αυτά. Το 2018 είχε ξεκινήσει με την Μίλαν ενδέκατη στην κατάταξη, 14 βαθμούς μακριά από την τέταρτη θέση. Τρεις μήνες αργότερα, η Μίλαν βρίσκεται στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όρθωσε ανάστημα με την Αρσεναλ στο Λονδίνο και είναι έκτη στην κατάταξη, με την διαφορά από την τέταρτη θέση να έχει φτάσει στους πέντε βαθμούς. Μια σπουδαία δουλειά που αξίζει να πάει μπροστά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ