Ίντερ : Καλοπληρώνει τον Ικάρντι για να ανανεώσει

Ίντερ : Καλοπληρώνει τον Ικάρντι για να ανανεώσει

Διαπραγματεύσεις με τον Μάουρο Ικάρντι έχει ξεκινήσει η διοίκηση της Ίντερ, προκειμένου να ανανεωθεί η μεταξύ τους συνεργασία ως το 2023.

Η σεζόν πάει από το καλό στο καλύτερο για τον Μάουρο Ικάρντι, ο οποίος δεν έχει σταματήσει να σκοράρει με την Ίντερ. Γι’ αυτό το λόγο και η διοίκηση της ιταλικής ομάδας θέλει να ανανεώσει τη μεταξύ τους συνεργασία ως το καλοκαίρι του 2023 με το τρέχον συμβόλαιο του Αργεντινού φορ να εκπνέει το 2021.

Οι Μιλανέζοι έχουν μείνει ικανοποιημένοι με τις εμφανίσεις του 25χρονου στράικερ, με αποτέλεσμα να είναι πρόθυμοι να του αυξήσουν τις ετήσιες χρηματικές απολαβές με τη «Gazzetta dello Sport» ν’ αναφέρει πως ο Ικάρντι αν υπογράψει νέο συμβόλαιο με την Ίντερ θα έχει λαμβάνειν 125.000 ευρώ την εβδομάδα και θα γίνει ο πιο καλοπληρωμένος παίκτης των Νερατζούρι.

Ωστόσο, για τον έμπειρο επιθετικό έχει δείξει ενδιαφέρον και η Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτό το ξέρουν καλά οι Ιταλοί που σκοπεύουν να βάλουν ρήτρα αποδέσμευσης στον Λατίνο παίκτη που θα φτάνει τα 120 εκατομμύρια ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ