Γιουβέντους : Επιβεβαίωση για Τσαν, διάψευση για Αλέγκρι

Γιουβέντους : Επιβεβαίωση για Τσαν, διάψευση για Αλέγκρι

Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα, επιβεβαίωσε το σοβαρό ενδιαφέρον για τον Εμρέ Τσαν, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που θέλουν τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι υπό αποχώρηση, ξεκαθαρίζοντας πως έχει συμβόλαιο.

Από τα πλέον επίσημα χείλη επιβεβαιώθηκε το ενδιαφέρον της Γιουβέντους για τον Εμρέ Τσαν, με τον γενικό διευθυντή του ιταλικού συλλόγου, Μπέπε Μαρότα, να παραδέχεται πως έχει κατατεθεί πρόταση στον Γερμανό χαφ της Λίβερπουλ και βρίσκονται πλέον εν αναμονή της απάντησής του.

«Είμαστε έτοιμοι να εκμεταλλευτούμε κάθε ευκαιρία στην αγορά, δεν θα αρνηθώ ότι είμαστε επικεντρωμένοι στον Εμρέ Τσαν και πως περιμένουμε την απάντησή του. Αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Αν η απάντησή του είναι αρνητική, τότε θα ενστιάσουμε την προσοχή μας σε άλλους ποδοαφαιριστές», αποκάλυψε ο Μαρότα, με δηλώσεις που παραχώρησε στο MediaSet.

Γεννημένος στη Γερμανία από Τούρκους γονείς και διεθνής με τα «πάντσερ», ο 24χρονος αμυντικός χαφ (37 συμμετοχές, 6 γκολ, 5 ασίστ φέτος) μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι και είναι μαζί με τους Στέφαν ντε Φράι, Μάριο Μπαλοτέλι, Ντάλεϊ Μπλιντ και Τζακ Γουίλσιρ τα πιο hot ονόματα που υπάγονται σε αυτή τη λίστα.

Παράλληλα, ο Μπέπε Μαρότα διέψευσε τις φήμες περί αποχώρησης του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν. «Ο Αλέγκρι έχει συμβόλαιο για αρκετά χρόνια ακόμα», ξεκαθάρισε ο γενικός διευθυντής της «Γηραιάς Κυρίας», με τις δύο πλευρές να επεκτείνουν το περασμένο καλοκαίρι τη συνεργασία τους ως το 2020.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ