Η Νάπολι έβαλε φωτιά στην κορυφή της Serie Α (vid)

Η Νάπολι έβαλε φωτιά στην κορυφή της Serie Α (vid)

Η Νάπολι πέτυχε μεγάλη νίκη επί της Τζένοα (1-0) με γκολ του Αλμπιόλ και η μάχη για το πρωτάθλημα ανάβει για τα καλά στην Ιταλία. Οι παρτενοπέι είναι μόνο δύο βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Γιουβέντους.

Η Νάπολι δυσκολεύτηκε απέναντι στην Τζένοα αλλά κατάφερε να πάρει πολύ μεγάλη νίκη επί της Τζένοα με 1-0, με τους παρτενοπέι να εκμεταλλεύονται την χθεσινή γκέλα της Γιουβέντους με την Σπαλ (0-0). Η Νάπολι έβαλε φωτιά στο πρωτάθλημα καθώς μείωσε την απόσταση που την χωρίζει από την πρωτοπόρο Γιούβε και η «μάχη» για την κατάκτηση του σκουντέτο προβλέπεται συναρπαστική. Η Γιουβέντους έχει 75 βαθμούς και η Νάπολι ακολουθεί με 73’ ενώ απομένουν εννιά αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε την πολύ μεγάλη νίκη στη Νάπολι πέτυχε με κεφαλιά ο Αλμπιόλ στο 72’.

Μεγάλη γκέλα της Λάτσιο

Η Λάτσιο υποδέχθηκε την Μπολόνια και είχε την ευκαιρία να ξεπεράσει την Ίντερ στην μάχη για έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά οι λατσιάλι δεν κατάφεραν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το τελικό 1-1 αφήνει απογοητευμένους τους πρωτευουσιάνους, καθώς είχαν πολλές ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν δεύτερο γκολ. Η Μπολόνια άνοιξε το σκορ στο τρίτο μόλις λεπτό του παιχνιδιού με τον Βέρντι με την Λάτσιο να ισοφαρίζει στο 16’ με τον Λούκας.

 

https://www.youtube.com/watch?v=I31GBandPns

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ