Ουντινέζε – Σασουόλο 1-2

Ουντινέζε – Σασουόλο 1-2

Την πρώτη της νίκη μετά από εννιά συνεχή ανεπιτυχή αποτελέσματα πανηγύρισε η Σασουόλο, η οποία επικράτησε 2-1 της Ουντινέζε στο Φρίουλι και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ξεφεύγοντας προς το παρών από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Είχε να πάρει τρίποντο από τις 23/12, αγνοούσε συνεπώς τη λέξη νίκη μέσα στο τρέχων έτος, μπαίνοντας έτσι σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή της στην κατηγορία. Από τις περιπέτειες δεν έχει γλιτώσει οριστικά, σήμερα όμως η Σασουόλο πήρε ένα τεράστιο τρίποντο μέσα στην έδρα της Ουντινέζε, με το οποίο βρέθηκε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, ατενίζοντας πλέον τη συνέχεια με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 42′ με αυτογκόλ του Αντάν, ο Φοφανά ισοφάρισε στο 44′ (έχει πετύχει πέντε από τα επτά φετινά του γκολ με σουτ έξω από την περιοχή), στο 75′, όμως, η Σασουόλο πήρε εκ νέου το προβάδισμα, με τον Πολιτάνο να διαμορφώνει με σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής το τελικό αποτέλεσμα. Ο Μπάλιτς είχε τεράστια ευκαιρία για να ισοφαρίσει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, το σουτ του όμως έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

Έτσι, μετά από τέσσερις ισοπαλίες και πέντε ήττες τις τελευταίες εννιά αγωνιστικές, η ομάδα του Τζουσέπε Ιατσίνι έβαλε τρεις βαθμούς στο σακούλι της, παίρνοντας τεράστια ανάσα, αφού στις δέκα εναπομείνασες αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος θα δώσει αρκετά δύσκολα παιχνίδια, είτε με ομάδες που διεκδικούν την έξοδός τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είτε με ομάδες που παλεύουν και αυτές για την παραμονή τους στα σαλόνια του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ