Άλισον : «Χαίρομαι που ομάδες σαν τη Ρεάλ αναγνωρίζουν το ταλέντο μου»

Άλισον : «Χαίρομαι που ομάδες σαν τη Ρεάλ αναγνωρίζουν το ταλέντο μου»

Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του ο Άλισον Μπέκερ για το γεγονός ότι ομάδες σαν τη Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρονται για εκείνον.

Ο Άλισον Μπέκερ είναι ένας από τους βασικούς λόγους που η Ρόμα κάνει εξαιρετική σεζόν τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα, όσο και στο Champions League. Μάλιστα, η Ρεάλ Μαδρίτης τον έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα, γεγονός που μόνο αδιάφορο δεν αφήνει τον Βραζιλιάνο διεθνή τερματοφύλακα.

Μάλιστα, φέρεται να αποτελεί μεταγραφικό στόχο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τη Λίβερπουλ έτοιμη να προσφέρει 80 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του και τη Νάπολι να τον παρακολουθεί στενά.

Η Ρεάλ είναι αυτή που ελκύει πιο πολύ τον Άλισον, ο οποίος σε δηλώσεις του παραδέχτηκε ότι τονώνει το «εγώ» του το ενδιαφέρον της. «Τέτοιες φήμες είναι καλές γιατί χαϊδεύουν το εγώ μας. Κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί αυτό. Οι άνθρωποι αντλούν ικανοποίηση όταν έχουν την αναγνώριση των άλλων.

Χαίρομαι που ο κόσμος αναγνωρίζει το ταλέντο μου. Αυτό σημαίνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου και ότι είναι πολλοί αυτοί που με έχουν προσέξει και με παρακολουθούν. Ειδικά όταν πρόκειται για ομάδες του επιπέδου της Ρεάλ.», ανέφερε χαρακτηριστικά

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ