Γιουβέντους – Αταλάντα 2-0

Γιουβέντους – Αταλάντα 2-0

Ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν σκόραρε και έδωσε ασίστ, οδηγώντας τη Γιουβέντους στη νίκη κόντρα στην Αταλάντα (2-0). Στο+4 από τη Νάπολι η Γηραιά Κυρία, που «αγκαλιάζει» το 7ο σερί scudetto.

Η Γιουβέντους είχε την ευκαιρία με νίκη κόντρα στην Αταλάντα να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα τίτλου από τη Νάπολι και δεν την άφησε να πάει χαμένη, επικρατώντας με 2-0 της Αταλάντα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν (γκολ και ασίστ).

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο από το ξεκίνημα, αν και δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Στο 29′ και την πρώτη ουσιαστική τους ευκαιρία οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι τα έκαναν όλα σωστά.

Ο Ντάγκλας Κόστα έκανε την επέλαση, πάσαρε στον Ιγκουαΐν, ο οποίος δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανοίξει το σκορ. Ο Αργεντίνος θα μπορούσε να σκοράρει και στο 43′ με ωραία κίνηση και πλασέ που έφυγε άουτ, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Η Αταλάντα είχε τη στιγμή της στο 49′, με την κεφαλιά του Μαντσίνι μετά από κόρνερ του Ίλιτσιτς να περνάει ελάχιστα άουτ. Ο ρυθμός «πάγωσε» αρκετά από εκείνο το σημείο, με τη Γιουβέντους να χάνει μια μεγάλη ευκαιρία στο 64′, με τον Ντάγκλας Κόστα να σημαδεύει το δοκάρι του Μπερίσα σε τετ α τετ.

Στο 79′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτεςαφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Μαντσίνι για φάουλ στον Κιελίνι, για να τελειώσει ουσιαστικά το ματς στο 81′. Ο Ντιμπάλα πάσαρε στον Ιγκουαΐν, αυτός στον Ματουιντί, ο οποίος πλάσαρε σωστά τον Μπερίσα κλειδώνοντας το τρίποντο και το +4 για τους Μπιανκονέρι.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ (50′ Ντε Σίλιο), Μπενάτια, Κιελίνι, Ασαμόα, Πιάνιτς, Ματουιντί, Ντάγκλας Κόστα (78′ Μπαρτσάλι), Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς (62′ Αλεξ Σάντρο), Ιγουαΐν.

Αταλάντα (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μπερίσα, Τολόι, Μαντσίνι, Παλομίνο, Χάτεμπερ (70′ Κορνέλιους), Ντε Ρουν, Χάας (57′ Σπινατσόλα), Γκόσενς (65′ Πετάνια), Κριστάντε, Ιλιτσιτς, Γκόμες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ