Ντοναρούμα : «Είμαι ήρεμος και χαρούμενος στη Μίλαν»

Ντοναρούμα : «Είμαι ήρεμος και χαρούμενος στη Μίλαν»

Ερωτηματικό αποτελεί το αν ο Τζίτζι Ντοναρούμα θα συνεχίσει στη Μίλαν και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στην Ιταλία τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο ταλαντούχος τερματοφύλακας βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι οι ροσονέρι συμφώνησαν με τον Πέπε Ρέινα. Ο Ντοναρούμα όμως, σε δηλώσεις του στο Sky Sports Italia δεν […]

Ερωτηματικό αποτελεί το αν ο Τζίτζι Ντοναρούμα θα συνεχίσει στη Μίλαν και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Στην Ιταλία τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο ταλαντούχος τερματοφύλακας βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς το γεγονός ότι οι ροσονέρι συμφώνησαν με τον Πέπε Ρέινα.

Ο Ντοναρούμα όμως, σε δηλώσεις του στο Sky Sports Italia δεν εμφανίστηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τα δημοσιεύματα, το αντίθετο μάλιστα. «Είμαι ήρεμος και χαρούμενος. Προχωράω μπροστά με ηρεμία. Είμαστε ένα καλό γκρουπ ποδοσφαιριστών παικτών, οι πανηγυρισμοί την Κυριακή είναι απόδειξη γι’ αυτό.

Πήραμε ένα αποτέλεσμα που θέλαμε πολύ και μας επέτρεψε να ξεχάσουμε εκείνο με την Άρσεναλ. Τα καταφέραμε και ελπίζουμε να συνεχίσουμε έτσι. Το Champions League; Είναι ωραία μάχη, είμαστε εκεί και το πιστεύουμε. Οφείλουμε να το πιστεύουμε και θα το προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ