Μίλαν : Επιβεβαίωσε για Ρέινα

Μίλαν : Επιβεβαίωσε για Ρέινα

Η Μίλαν επιβεβαίωσε μέσω Twitter ότι έδωσε τα χέρια με τον Πέπε Ρέινα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας από το καλοκαίρι θα είναι παίκτης της ιταλικής ομάδας, καθώς έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 2+1 χρόνων. Το συμβόλαιο του πρώην γκολκίπερ της Λίβερπουλ και της Μπάγερν Μονάχου με τη Νάπολι λήγει το καλοκαίρι και θα πάρει μεταγραφή στους ροσονέρι […]

Η Μίλαν επιβεβαίωσε μέσω Twitter ότι έδωσε τα χέρια με τον Πέπε Ρέινα. Ο Ισπανός τερματοφύλακας από το καλοκαίρι θα είναι παίκτης της ιταλικής ομάδας, καθώς έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 2+1 χρόνων.

Το συμβόλαιο του πρώην γκολκίπερ της Λίβερπουλ και της Μπάγερν Μονάχου με τη Νάπολι λήγει το καλοκαίρι και θα πάρει μεταγραφή στους ροσονέρι μόλις ολοκληρωθεί η σεζόν. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Μίλαν, ο Ρέινα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις σήμερα με τη μεταγραφή του να ανακοινώνεται άμεσα.

Το σκεπτικό της απόκτησης του Ρέινα, είναι ο έμπειρος πορτιέρο να αποτελέσει τη δεύτερη επιλογή πίσω από τον Τζίτζι Ντοναρούμα. Ωστόσο, κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που θέλουν τον Ντοναρούμα να αποχωρεί από τους ροσονέρι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν. Η γαλλική ομάδα είναι διατεθειμένη να προσφέρει ακόμα και 100 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της, χωρίς όμως να επιβεβαιώνεται κάτι ως τώρα.

https://twitter.com/ACMilanGoleador/status/973131618587168769

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ