Μίλαν : Έτοιμη να κινηθεί για τον Γουίλσιρ

Μίλαν : Έτοιμη να κινηθεί για τον Γουίλσιρ

Η Μίλαν βρίσκεται σε αναζήτηση ενός μέσου με εμπειρία ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι ροσονέρι σύμφωνα με πληροφορίες της Sunday Express, είναι έτοιμη να κινηθούν για την απόκτηση του Τζακ Γουίλσιρ. Ο μέσος της Άρσεναλ αν και δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, έχει γίνει ένα από τα βασικότερα στελέχη του Αρσέν Βενγκέρ. Μετράει 31 […]

Η Μίλαν βρίσκεται σε αναζήτηση ενός μέσου με εμπειρία ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι ροσονέρι σύμφωνα με πληροφορίες της Sunday Express, είναι έτοιμη να κινηθούν για την απόκτηση του Τζακ Γουίλσιρ.

Ο μέσος της Άρσεναλ αν και δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, έχει γίνει ένα από τα βασικότερα στελέχη του Αρσέν Βενγκέρ. Μετράει 31 συμμετοχές ως τώρα, 2 γκολ και 5 ασίστ. Μάλιστα, στο πρόσφατο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων για τους 16 του Europa League, ο 26χρονος χαφ αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, άνθρωποι της ιταλικής ομάδας παρακολούθησαν τον Γουίλσιρ και φαίνεται πως δεν έμειναν αδιάφοροι με την απόδοσή του.

Μένει να δούμε αν θα γίνει επίσημη πρόταση στους κανονιέρηδες για την απόκτησή του, ενώ να αναφέρουμε ότι το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ