Μίλαν : Τελειώνει του Ρέινα

Μίλαν : Τελειώνει του Ρέινα

Ο Πέπε Ρέινα από το καλοκαίρι θα είναι παίκτης της Μίλαν, καθώς έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο 2+1 χρόνων με την ιταλική ομάδα.

Μια ανάσα από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στη Μίλαν φαίνεται πως είναι ο Πέπε Ρέινα, διότι η Νάπολι δεν δείχνει διατεθειμένη να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Ισπανό τερματοφύλακα.

Συγκεκριμένα, η Μίλαν έχει συζητήσει με τον πρώην τερματοφύλακα της Λίβερπουλ και έχουν καταλήξει σε συμφωνία με τις απολαβές του να αγγίζουν τα 3 εκατ. ευρώ το χρόνο. Το συμβόλαιο του θα είναι διετούς διάρκειας και αναμένεται να είναι δεύτερη επιλογή πίσω από τον Τζίτζι Ντοναρούμα.

Βέβαια, με την μεταγραφή του Ρέινα να είναι έτοιμη να ολοκληρωθεί, κυκλοφορούν διάφορα σενάρια που θέλουν τον Ντοναρούμα να αποχωρεί από τους ροσονέρι για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είναι διατεθειμένη να προσφέρει ακόμα και 100 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της. Από τη Μίλαν δεν επιβεβαιώνεται κάτι ούτε διαψεύδεται για τον Ιταλό, όμως το μόνο σίγουρα είναι πως η ομάδα του Μιλάνο είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Ρέινα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ