Ρόμα – Τορίνο 3-0

Ρόμα – Τορίνο 3-0

Με τον Κώστα Μανωλά να ανοίγει το σκορ, η Ρόμα επικράτησε με 3-0 της Τορίνο και παρέμεινε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, η οποία οδηγεί και στο Τσάμπιονς Λιγκ της ερχόμενης περιόδου.

Για 56 λεπτά η Ρόμα έδειχνε μπλοκαρισμένη κόντρα στην πολύ καλά στημένη Τορίνο, όμως σ’ εκείνο το λεπτό ο Κώστας Μανωλάς με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, η οποία επικράτησε εντέλει με 2-0 και εξασφάλισε την παραμονή της στην τρίτη θέση της Serie A.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι μετά το τελευταίο αντίο στον Νταβίντε Αστόρι, για τον οποίο οι παίκτες των δύο ομάδων στάθηκαν μαζί και αγκαλιασμένοι στην ενός λεπτού σιγή, κυριάρχησε η δύναμη και το σκληρό παιχνίδι με τις φάσεις να είναι ελάχιστες. Ειδικά στο πρώτο μέρος τόσο οι Ρωμαίοι όσο και η Τορίνο δεν μπορούσαν να απειλήσουν και το 0-0 ήταν το επακόλουθο.

Η Ρόμα στο δεύτερο ημίχρονο ενέτεινε την πίεση της και κατάφερε να βρει το γκολ που ήθελε στο 55′. Ο Κολάροφ εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα έφυγε διώχθηκε από τους αμυντικούς προς τα δεξιά, ο Φλορέντσι έκανε το γύρισμα από εκεί και ο Μανώλας με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Αυτό ήταν το πρώτο φετινό του γκολ στη Serie A και σαφέστατα ένα πολύ κρίσιμο για τη Ρόμα. Ο Έλληνας διεθνής, μάλιστα, αμέσως μετά το γκολ γονάτισε και έδειξε τον ουρανό, αφιερώνοντας το γκολ του στον αδικοχαμένο Νταβίντε Αστόρι.

Οι γηπεδούχοι δεν σταμάτησαν εκεί και στο 73′ βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Ναϊνγκολάν να βγάζει μια έξυπνη πάσα με το κεφάλι στον Ντε Ρόσι, ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει. Τα πράγματα ουσιαστικά είχαν πάρει το δρόμο τους, με τη Ρόμα να κάνει ό,τι θέλει στο γήπεδο και να φτάνει στο 3-0 στις καθυστερήσεις, με τον Πελεγκρίνι να ολοκληρώνει μια υποδειγματική αντεπίθεση των τζιαλορόσι.

Με τη νίκη αυτή η Ρόμα έφτασε τους 56 βαθμούς και εδραίωσε τη θέση της στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (ακολουθούν με 52 βαθμούς και ένα ματς λιγότερο η Λάτσιο  και η Ίντερ με 51 και δύο ματς λιγότερα). Η Τορίνο από την άλλη ηττήθηκε για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική και έμεινε στην 9η θέση και το -8 από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ