Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός ο διεθνής Ιταλός στόπερ Νταβίντε Αστόρι!

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός ο διεθνής Ιταλός στόπερ Νταβίντε Αστόρι!

Μία νέα απίστευτη τραγωδία συνταράσσει τις τελευταίες ώρες το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Νταβίντε Αστόρι βρέθηκε νεκρός μόλις στα 31 του χρόνια! Ο αρχηγός της Φιορεντίνα και διεθνής με την Εθνική Ιταλίας στόπερ, «έσβησε» στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των Βιόλα, ενόψει του σημερινού (16:00) αγώνα με την Ουντινέζε, ο οποίος ακυρώθηκε! Οι λόγοι […]

Μία νέα απίστευτη τραγωδία συνταράσσει τις τελευταίες ώρες το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο Νταβίντε Αστόρι βρέθηκε νεκρός μόλις στα 31 του χρόνια! Ο αρχηγός της Φιορεντίνα και διεθνής με την Εθνική Ιταλίας στόπερ, «έσβησε» στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή των Βιόλα, ενόψει του σημερινού (16:00) αγώνα με την Ουντινέζε, ο οποίος ακυρώθηκε!

Οι λόγοι του θανάτου του διεθνούς αμυντικού δεν έχουν γίνει γνωστοί, ενώ και οι λεπτομέρειες που έχουν διαρρεύσει έως τώρα είναι ελάχιστες. Εκείνο που τονίζεται είναι ότι πιθανότατα υπέστη ανακοπή καρδιάς στον ύπνο του, στο ξενοδοχείο «La di Moret», στο Ούντινε.

Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιριστής βρέθηκε νεκρός από συμπαίκτες του, που τον αναζήτησαν όταν δεν κατέβηκε για το καθιερωμένο πρωινό. Με όλη την αποστολή τον Βιόλα να βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Μάλιστα τη σοκαριστική είδηση έδωσε στα media η διοίκηση των Βιόλα, με ανακοίνωση μέσω των social media, εκφράζοντας την οδύνη της και ζητώντας διακριτικότητα από τα ΜΜΕ: «Η Φιορεντίνα βαθύτατα αναστατωμένη αναγκάζεται να ανακοινώσει ότι ο αρχηγός της Νταβίντε Αστόρι δεν βρίσκεται στη ζωή. Για αυτή τη φοβερή και ιδιαίτερη κατάσταση, πρωτίστως για την οικογένειά του, ζητούμε την διακριτικότητα των ΜΜΕ».

Αμέσως μόλις έγινε το τραγικό γεγονός, ο επίτροπος της Lega Calcio, Τζιοβάνι Μαλαγκό, αποφάσισε την αναβολή της αναμέτρησης Ουντινέζε-Φιορεντίνα, ενώ εξετάστηκε το ενδεχόμενο να υπάρξει αναβολή και των υπόλοιπων αγώνων του Καμπιονάτο.

Το οξύμωρο στην περίπτωση του Αστόρι είναι ότι στις 28 Φεβρουαρίου ο 31χρονος Ιταλός και όλη η ομάδα της Φιορεντίνα έκαναν τις καθιερωμένες (ανά εξάμηνο) εξετάσεις, που περιλάμβαναν ηλεκτροκαρδιογράφημα και αιματολογικές εξετάσεις, με τα αποτελέσματα του Ιταλού αμυντικού να είναι πολύ καλά!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ