Λάτσιο – Γιουβέντους 0-1

Λάτσιο – Γιουβέντους 0-1

Με τον Ντιμπάλα να σκοράρει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων η Γιουβέντους απέδρασε με τα χίλια ζόρια από το Ολίμπικο και διατηρήθηκε στο -1 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Η Γιουβέντους ήταν κακή. Δεν είχε ούτε μια τελική, με την Λάτσιο να έχει «κλειδώσει» τα δυνατά της σημεία και να την αφήνει με μια κατοχή της μπάλας, την οποία όμως δεν μπορούσε να κεφαλαιοποιήσει. Η καρδιά της πρωταθλήτριας όμως «χτύπησε» στο τρίτο το λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Πάουλο Ντιμπάλα να λυτρώνει τη «Γηραιά Κυρία» και με το 18ο φετινό του γκολ να της χαρίζει το τρίποντο που την επανέφερε στο -1 από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Η Λάτσιο απείλησε στο 23′ με τον Τσίρο Ιμόμπιλε, το σουτ του οποίου σταμάτησε στην αριστερή του γωνία ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, με τις δύο ομάδες να μην παράγουν από εκείνο το σημείο κάποια αξιοσημείωτη φάση. Χαρακτηριστικό το στατιστικό που λέει ότι η Γιουβέντους δεν πραγματοποίησε ούτε ένα σουτ στην εστία στο πρώτο ημίχρονο, μόλις για δεύτερη φορά τη φετινή σεζόν. Και ενώ όλα έδειχναν… σβηστή ισοπαλία, ήρθε ο Ντιμπάλα στο 93′ να κάνει μια εκπληκτική ντρίπλα πάνω στον Μάρτσι, να περάσει μέσα στην περιοχή και σχεδόν πεσμένος να νικήσει τον Στρακόσια, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Αργεντινός έχει πλέον σκοράρει τα τρία από τα τελευταία έξι γκολ του στη Serie A στον επιπρόσθετο χρόνο, ενώ η Γιουβέντους έχει διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στα 18 από τα 20 τελευταία παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις. Η μόνη που έχει καταφέρει να παραβιάσει την εστία της μέσα στο 2018 είναι η Τότεναμ, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους 16 του Champions League, με την ομάδα του Μασιλιμιάνο Αλέγκρι να ταξιδεύει την ερχόμενη Τετάρτη (7/3) για την Αγγλία, όπου θα προσπαθήσει να ανατρέψει την κατάσταση στο Wembley και να πάρει αυτή το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ