Τότι: «Ρονάλντο, Μέσι και Νεϊμαρ είναι εξωγήινοι»

Τότι: «Ρονάλντο, Μέσι και Νεϊμαρ είναι εξωγήινοι»

Ο σπουδαίος Ιταλός και πρώην αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι έκανε δηλώσεις για την ποιότητα των Μέσι, Ρονάλντο και Νεϊμάρ, χαρακτηρίζοντας τους ως εξωγήινους. Όμως από τους τρείς ο Τότι θεωρεί φαβορί για να αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το 2017 τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιταλός: «Ο Ρονάλντο, ο Μέσι […]

Ο σπουδαίος Ιταλός και πρώην αρχηγός της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι έκανε δηλώσεις για την ποιότητα των Μέσι, Ρονάλντο και Νεϊμάρ, χαρακτηρίζοντας τους ως εξωγήινους.

Όμως από τους τρείς ο Τότι θεωρεί φαβορί για να αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής στον κόσμο για το 2017 τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιταλός:

«Ο Ρονάλντο, ο Μέσι και ο Νεϊμαρ είναι εξωγήινοι. Αλλά νομίζω ότι, τελικά, ο Ρονάλντο είναι μπροστά από τους άλλους. Έκανε μια φανταστική σεζόν και πέτυχε όλους τους στόχους του με τη φανέλα μίας από τις μεγαλύτερες ομάδες».

Τέλος, ο Τότι ανέφερε πως το βραβείο του καλύτερου προπονητή θα πρέπει να το πάρει ο  Ζινεντίν Ζιντάν για τους ίδιους λόγους με τον Ρονάλντο: «Νομίζω ότι είναι το φαβορί για τους ίδιους λόγους. Κέρδισε τα πάντα την περασμένη σεζόν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ