Διαψεύδει για χρεοκοπία ο ιδιοκτήτης της Μίλαν

Διαψεύδει για χρεοκοπία ο ιδιοκτήτης της Μίλαν

Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν, Λι Γιονγκχόνγκ ξεκαθάρισε πως δεν αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και πως όλα στις εταιρείες του λειτουργούν κανονικά.

Τις φήμες που τον θέλουν να αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες, ήρθε να διαψεύσει ο Λι Γιονγκχόνγκ. Ο ιδιοκτήτης της Μίλαν είναι ενοχλημένος με αυτά που λέγονται και γράφονται και σε δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται θέμα για τα οικονομικά του, ενώ τόνισε πως όλα αυτά τα δημοσιεύματα πέρα από τον ίδιο βλάπτουν και τον σύλλογο.

«Δεν καταλαβαίνουμε ποιος είναι ο σκοπός αυτών των φωνών, αλλά έχουν φτάσει στο σημείο να βλάψουν το σύλλογο, τις επιχειρήσεις και την οικογένειά μου» ήταν τα λόγια του ιδιοκτήτη της Μίλαν, που συνέχισε:

«Η κατάσταση που σχετίζεται με όλους τους προσωπικούς μου πόρους είναι απόλυτα υγιής και τόσο ο σύλλογος όσο και οι εταιρείες μου λειτουργούν κανονικά. Από τότε που αγόρασα τη Μίλαν έχω αντιμετωπίσει κάθε δυσκολία και υπέστην μια πίεση χωρίς προηγούμενο. Πρέπει να στεκόμαστε στο πλευρό του Ρίνο Γκατούζο και να κάνουμε τα πάντα για την επαναφορά του συλλόγου στην κορυφή», τόνισε ο Λι Γιονγκχόνγκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ