Γκατούζο : «Θαυμάσιο να δουλεύω στη Μίλαν, γιατί είναι το σπίτι μου»

Γκατούζο : «Θαυμάσιο να δουλεύω στη Μίλαν, γιατί είναι το σπίτι μου»

Ο Τζενάρο Γκατούζο μίλησε για τη νίκη της Μίλαν επί της Σαμπντόρια και δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίηση του τόσο για το αποτέλεσμα, αλλά και για το γεγονός πως του δόθηκε η ευκαιρία να είναι προπονητής στους ροσονέρι.

Ο Τζενάρο Γκατούζο ήταν απόλυτα ευχαριστημένος από τη μεγάλη νίκη της Μίλαν κόντρα στη Σαμπντόρια με 1-0 που ουσιαστικά την έφερε στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε στη δουλειά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές του, αλλά και στο αποτέλεσμα κόντρα στους Γενοβέζους, ενώ τόνισε για ακόμα μια φορά πως η Μίλαν είναι το σπίτι του και πως είναι θαυμάσιο να δουλεύει εκεί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

«Τα εύσημα πηγαίνουν στους παίκτες. Χρειάζονται μόνο μία σπίθα για να ανάψει η φλόγα μέσα τους. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για έναν προπονητή είναι να βλέπει τους παίκτες του να κάνουν ό,τι ζητάει. Εκείνοι είναι οι πρωταγωνιστές, εγώ απλώς δίνω κάποιες ιδέες. Θέλω οι παίκτες να τρέχουν στην Κούρβα για να χαιρετήσουν τους οπαδούς μας. Και το σωστό είναι να πηγαίνουν χωρίς τον προπονητή τους. Τα κάνουν όλα τόσο καλά, οπότε αυτή τη στιγμή είναι εύκολο για μένα να τους προπονώ. Αύριο είναι μία άλλη μέρα και ξεκινάμε από το μηδέν. Η δουλειά μου είναι να γίνομαι ο εφιάλτης των παικτών ως το τέλος της σεζόν»!

Συνεχίζοντας σημείωσε ότι: «Δεν περίμενα τίποτα όταν έφτασα εδώ. Ήξερα ότι μου δόθηκε μία καυτή πατάτα. Μου αρέσει να υποφέρω, δεν μου αρέσουν τα πράγματα που είναι πολύ εύκολα, διάλεξα τη Μίλαν γιατί είναι το σπίτι μου. Φορούσα αυτή τη φανέλα για 14 χρόνια, είναι κομμάτι μου. Το να δουλεύεις εδώ είναι θαυμάσιο, θα δούμε πώς θα τελειώσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ