Αταλάντα – Φιορεντίνα 1-1

Αταλάντα – Φιορεντίνα 1-1

Σε ένα ματς όπου η Φιορεντίνα ήταν ανώτερη, η Αταλάντα όμως πιο επικίνδυνη, οι δύο ομάδες έκοψαν το... καρπούζι στη μέση και πήραν από ένα βαθμό που, ωστόσο, δεν βοήθησε καμία να φθάσει κοντά στο στόχο της.

Από τη μία η Αταλάντα, η οποία παρουσιάστηκε με τη νεαρότερη ενδεκάδα στη φετινή Serie A (24 έτη και 227 ημέρες ο μέσος όρος) και ήθελε τη νίκη για να πλησιάζει τις Μίλαν και Αταλάντα, που αναμετρώνται αυτή την ώρα στον San Siro. Από την άλλη η Φιορεντίνα, που «καιγόταν» για το τρίποντο, προκειμένου να καλύψει λίγη από τη διαφορά της από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Εν τέλει, Αταλάντα και Φιορεντίνα έκοψαν το… καρπούζι στη μέση, παίρνοντας από ένα βαθμό που σίγουρα δεν βοήθησε καμία από τις δύο να φθάσει κοντά στον στόχο της. Οι ανώτεροι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16′ με σουτ του Μίλαν Μπαντέλι από το ύψος του πέναλτι, οι γηπεδούχοι, όμως, ισοφάρισα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου, με τον Αντρέα Πετάνια να νικά τον Σπορτιέλο και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ