Ουντινέζε – Ρόμα 0-2

Ουντινέζε – Ρόμα 0-2

Με τον Τσενγκίζ Ουντέρ να βρίσκει για μια ακόμα αγωνιστική δίχτυα και τον Περότι να βάζει το κερασάκι στην τούρτα, η Ρόμα νίκησε εκτός έδρας την Ουντινέζε (2-0), πέρασε στην τρίτη θέση και περιμένει γκέλες από Ίντερ και Λάτσιο. 

Από τις 23/12  και το ματς με την Γιουβέντους, ως τις 28/1 και την επίσκεψη της Σαμπντόρια στο Ολίμπικο, η Ρόμα μέτρησε 6 συνεχόμενα ματς πρωταθλήματος δίχως νίκη (3 ισοπαλίες, 3 ήττες). Από την προηγούμενη «στροφή» της Serie A και το διπλό επί της Βερόνα (1-0), όμως, οι Τζιαλορόσι έχουν ξεκινήσει ένα μίνι σερί, παίρνοντας -έστω και προσωρινά- κεφάλι στην κούρσα για το πρωτάθλημα της… τρίτης θέσης.

Η ομάδα του Εουσέμπιο ντι Φραντσέσκο πέρασε από το Φρίουλι επικρατώντας 2-0 της Ουντινέζε, έφθασε τους 50 βαθμούς, προσπέρασε την Ίντερ (48) και αποσπάστηκε στο +4 από την Λάτσιο (οι τρεις τους αναμένεται να δώσουν μάχη για την 3η θέση), με τις δύο τελευταίες να έχουν όμως παιχνίδι λιγότερο.

https://twitter.com/OptaPaolo/status/964892641195413504

Η Ρόμα ήταν απειλητική στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας εννιά τελικές, χρειάστηκε όμως το παιχνίδι να φθάσει στο 70′ για να ξεκλειδώσουν οριστικά την άμυνα των γηπεδούχων. Με «κεραυνό» λίγο έξω από την περιοχή, ο φορμαρισμένος Τσενγκίζ Ουντέρ έλυσε το γόρδιο δεσμό, με τον 20χρονο Τούρκο επιθετικό να φθάνει τα 4 γκολ (έχει και 1 ασίστ) στα τελευταία 3 παιχνίδια του, ενώ είχε μηδέν στις πρώτες του 14 συμμετοχές!

Οι ποδοσφαιριστές της Ουντινέζε ανοίχτηκαν για την ισοφάριση, οι της Ρόμα βρήκαν αρκετές αντεπιθέσεις και κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν, με βαμμένο κόκκινο το λοφίο του (απόλυτα εναρμονισμένο με τη φανέλα) έδωσε ασίστ μισό – γκολ στον Ντιέγκο Περότι ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Μπιτσάρι, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Κιέβο – Κάλιαρι 2-1 

Η Κιέβο φιλοξένησε στο Μαρκ’Αντόνιο Μπεντεγκόντι την Κάλιαρι, την οποία και νίκησε με 2-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο τελευταίο τέταρτο, με τον Γιαγκερίνι να ανοίγει το σκορ στο 74′, τον Ινγκλέσε να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του δύο λεπτά αργότερα και τον Παβολέτι να κάνει το 2-1 στο 82′, σκοράροντας μάλιστα μετά από ασίστ του Μπάμπη Λυκογιάννη.

Ουντινέζε – Ρόμα 0-2

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ