Ίντερ – Μπολόνια 2-1

Ίντερ – Μπολόνια 2-1

Με τον Έντερ να σκοράρει από τα αποδυτήρια, αλλά τον Καραμό να τη λυτρώνει στο 63', η Ίντερ επικράτησε 2-1 της Μπολόνια και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μετά τις 3 Δεκεμβρίου! Νίκες και για Τορίνο, Σαμπντόρια, Τζένοα στο μηδέν έμειναν Σασουόλο και Κάλιαρι. 

Είχε να γευτεί τη χαρά της νίκης από τις 3 Δεκεμβρίου του 2017 και το άνετο 5-0 επί της Κιέβο. Ακολούθησαν οκτώ ματς στα οποία δεν κατάφερε να πάρει το τρίποντο (έξι ισοπαλίες, δύο ήττες), ενώ μεσολάβησε και ο αποκλεισμός στο Κύπελλο από την Μίλαν. Μετά, λοιπόν, από σχεδόν 2.5 μήνες, η Ίντερ επέστρεψε στα θετικές αποτελέσματα, επικρατώντας 2-1 της Μπολόνια για την 24η αγωνιστική της Serie A.

Ο Έντερ άνοιξε το σκορ με κοντινή προβολή μόλις ενάμισι λεπτό μετά την έναρξη της αναμέτρησης, σκοράροντας το γρηγορότερο γκολ για την Ίντερ στο πρωτάθλημα μετά από αυτό του Αντριάνο (στα 41 δευτερόλεπτα) στις 11 Φλεβάρη του 2007 και το εκτός έδρας ματς με την Κιέβο. Η Μπολόνια όμως είχε απάντηση, με τον Ροδρίγκο Παλάσιο να σκοράρει στο 25′ εις βάρος της πρώην ομάδας του.

Τη λύση στο γόρδιο δεσμό ήρθε να δώσει ο Γιαν Καραμό, με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των Νερατζούρι. Με όμορφη ενέργεια και εξαιρετικό πλασέ έξω από την περιοχή, ο 19χρονος Γαλλο-Ιβοριανός εξτρέμ (έχει αποκτηθεί δανεικός από την Καέν με υποχρεωτική οψιόν για το καλοκαίρι του 2019) νίκησε τον Μιράντε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Η Μπολόνια έμεινε με εννιά, καθώς στο 68′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπαγιέ και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μασίνα, με απευθείας κόκκινη.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της ημέρας 

Σασουόλο – Κάλιαρι 0-0

Κιέβο – Τζένοα 0-1 (90+1′ Λασάλτ)

Σαμπντόρια – Βερόνα 2-0 (50′ Μπαρέτο, 85′ πεν. Κουαλιαρέλα)

Τορίνο – Ουντινέζε 2-0 (32′ Ν’Κουλού, 66′ Μπελότι)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ