Νάπολι – Λάτσιο 4-1

Νάπολι – Λάτσιο 4-1

Η Νάπολι τρέχει ένα μεγάλο θετικό σερί στη Serie A, έχοντας πότε ευρείες, πότε επαγγελματικέ και πότε δύσκολες νίκες. Τώρα τα κατάφερε και με ανατροπή κόντρα στη Λάτσιο (4-1) και συνεχίζει να είναι πρωτοπόρος στο φετινό Campionato.

Την περασμένη αγωνιστική, λέγαμε για την… επαρχία που δίνει τίτλο, όταν η Νάπολι νίκησε την Μπενεβέντο. Οι παρτενοπέι όμως δείχνουν συνεπείς και με τις ομάδες από το πάνω ράφι της βαθμολογίας.

Πως αλλιώς, αφού νίκησαν με πολύ πειστικό τρόπο την 3η της βαθμολογίας Λάτσιο του Σιμόνε Ινζάγκι. Οι Λατσιάλι περνούν περίοδο ντεφορμαρίσματος με τρεις σερί ήττες στο πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 3’, με τον Ντε Φράι να παγώνει το Σαν Πάολο.

Η Νάπολι όμως κατάφερε πριν από το ημίχρονο να φέρει το ματς στα ίσα με τον Καγιεχόν στο 43’. Το δεύτερο μέρος ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία. Ο Γουάλας με αυτογκόλ έδωσε το προβάδισμα στη Νάπολι στο 54’ και δύο λεπτά μετά ο Ρούι έκανε το 3-1 (56’).

Οι γηπεδούχοι ήταν σαρωτικοί και έχασαν και άλλες ευκαιρίες για να διευρύνουν το προβάδισμά τους. Κάτι που τελικά κατάφερε ο Ντρις Μέρτενς (73′), που μετέτρεψε μια εξαιρετική κάθετη από τον Ζιελίνσκι σε γκολ για το τελικό 4-1, που διατηρεί τη Νάπολι στην κορυφή και στο +1 από τη δεύτερη Γιουβέντους.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ