Βερόνα – Ρόμα 0-1

Βερόνα – Ρόμα 0-1

Με τον Ουντέρ να σκοράρει από τα αποδυτήρια, η Ρόμα πέρασε από την έδρα της προτελευταίας Βερόνα (0-1), επέστρεψε στις νίκες μετά από ενάμισι μήνα και μείωσε σε απόσταση αναπνοής τη διαφορά της από την τρίτη Λάτσιο και την τέταρτη Ίντερ.

Είχε να κερδίσει από τις 16 Δεκεμβρίου του 2017, όταν επικράτησε 1-0 της Κάλιαρι στο Ολίμπικο. Έκτοτε είχε τρεις ισοπαλίες (με Σαουόλο, Ίντερ, Σαμπντόρια) και τρεις ήττες (από Γιουβέντους, Αταλάντα, Σαμπντόρια) στο πρωτάθλημα, αλλά και τον αποκλεισμό στο Κύπελλο από την Τορίνο. Μετά λοιπόν από περίπου ενάμισι μήνα, η Ρόμα επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 1-0 στην έδρα της Ελλάς Βερόνα και μειώνοντας τη διαφορά της στο ένα βαθμό από την τέταρτη Ίντερ και τους δύο από την τρίτη Λάτσιο.

Το τρίποντο στην ομάδα του Nτι Φραντσέσκο χάρισε ο Κενγκίζ Ουντέρ, με γκολ από τα… αποδυτήρια. Ο βραχύσωμος 20χρονος εξτρέμ, ο οποίος είχε αποκτηθεί από την Μπασακσεχίρ το περασμένο καλοκαίρι, βρήκε δίχτυα μόλις στα 43 δευτερόλεπτα έπειτα από ωραία ενέργεια και δυνατό σουτ με το αριστερό. Αυτό ήταν το γρηγορότερο γκολ της Ρόμα στο πρωτάθλημα μετά τον Γενάρη του 2012 και αυτό του Τότι με τη Τσεζένα, ενώ ο Ουντέρ έγινε ο πρώτος Τούρκος που σκοράρει στη Serie A με τη φανέλα των Ρωμαίων.

Ρόμα (Ντι Φραντσέσκο): Άλισον, Φλορέντσι, Μανωλάς, Φάτσιο, Κολάροφ, Πελεγκρίνι (αποβλήθηκε στο 51′), Στρούτμαν, Ουντέρ (70′ Γκέρσον), Ναϊνγκολάν, Ελ Σαραουί (78′ Περότι), Τζέκο (89′ Ντεφρέλ)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ