«Ολυμπιακός και Φιορεντίνα για Μπράιαν Νταμπό»

«Ολυμπιακός και Φιορεντίνα για Μπράιαν Νταμπό»

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Μπράιαν Νταμπό έχουν εκφράσει Ολυμπιακός και Φιορεντίνα, με τους Ιταλούς να έχουν καταθέσει ήδη επίσημη πρόταση στη Σεντ-Ετιέν για τον 25χρονο χαφ.

Από τη στιγμή που ο Όσκαρ Γκαρθία ανακοινώθηκε επίσημα από τον Ολυμπιακό, είναι σχεδόν καθημερινό το φαινόμενο «σύνδεσης» των πρωταθλητών Ελλάδος με μετεγγραφικές υποθέσεις στη Γαλλία και δη με ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Σεντ-Ετιέν, την πρώην ομάδα του Ισπανού τεχνικού.

Ένα νέο σενάριο λοιπόν από τη Γαλλία και συγκεκριμένα την ιστοσελίδα «peuple-vert.fr», η οποία καταπιάνεται με την ειδησεογραφία των Στεφανουά, έρχεται να εμπλέξει τους Πειραιώτες με τον Μπράιαν Νταμπό, τον δυναμικό 25χρονο Μασαλό χαφ ο οποίος παρουσιάζεται… φευγάτος από το Σταντ Ζοφρουά-Γκισάρ.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, Φιορεντίνα και Ολυμπιακός έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Νταμπό, με τους Ιταλούς να έχουν καταθέσει μάλιστα ήδη επίσημη πρόταση, προκειμένου να τον εντάξει από τον Γενάρη κιόλας στο έμψυχο δυναμικό της.

Οι Βιόλα, οι οποίοι το τελευταίοι διάστημα έχουν κάνει άνοιγμα στη Γαλλική αγορά, έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Νταμπό, με τους Εϊσερίκ και Θερό (αγωνίζονται στη Φιορεντίνα) να έχουν πει τα καλύτερα λόγια στη διοίκηση και το τεχνικό τιμ για τον συμπατριώτη τους.

Ο Νταμπό είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι του 2016 από την Μονπελιέ έναντι 4.000.000 ευρώ, ενώ είχε ένα εξάμηνο πέρασμα και από την Αγγλία (Γενάρης – Ιούνης 2014), υπό τη μορφή δανεισμού στην Μπλάκμπερν. Φέτος έχει αγωνιστεί 17 φορές (1.378), στις οποίες έχει σκοράρει δύο γκολ και έχει μοιράσει ακόμα ένα.

Αξίζει να σημειωθεί πως προ δύο εβδομάδων, μιλώντας στο Madeinfoot.com, ο Νταμπό είχε ερωτηθεί σχετικά με τον Όσκαρ Γκαρθία, αναφέροντας πως «μου άρεσε πολύ όταν συνεργαζόμουν μαζί του, είχε ένα πρότζεκτ πολύ σοβαρό και ανταγωνιστικό».

«Ο ελληνικός σύλλογος δεν έχει καταθέσει ακόμα πρόταση, όλοι όμως γνωρίζουμε ότι στο τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, τα πράγματα μερικές φορές εξελίσσονται (πολύ) γρήγορα», καταλήγει με νόημα το ρεπορτάζ της γαλλικής ιστοσελίδας. Εν αναμονή των εξελίξεων λοιπόν.

Ο Νταμπό εν δράσει

https://www.youtube.com/watch?v=Uu6LHS_QCoU

https://www.youtube.com/watch?v=oKUHOJKOEuc

https://www.youtube.com/watch?v=qoUub2Zr3uI

https://www.youtube.com/watch?v=OmNo34w01Pw

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ