Ίντερ : «Είναι ένα σημαντικό στάδιο της ζωής μου» είπε ο Ραφίνια (pic/vid)

Ίντερ : «Είναι ένα σημαντικό στάδιο της ζωής μου» είπε ο Ραφίνια (pic/vid)

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Ίντερ έκανε ο Ραφίνια, με τον Βραζιλιάνο να τονίζει πως θα δώσει ότι έχει προκειμένου οι Νερατζούρι να πετύχουν το φετινό τους στόχο, που είναι η πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Η Ίντερ ολοκλήρωσε σήμερα (22/1) τη δεύτερη χειμερινή της μετεγγραφή, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Ραφίνια, υπό τη μορφή δανεισμού από την Μπαρτσελόνα. Ο 24χρονος χαφ, μίλησε για πρώτη φορά ως ποδοσφαιριστής των Νερατζούρι, χαρακτηρίζοντας τη δεδομένη χρονική στιγμή ως «το πιο σημαντικό στάδιο της ζωής μου» και δηλώνοντας έτοιμος να βοηθήσει τη νέα του ομάδα προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της εξόδου στο Champions League της νέας περιόδου.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που είμαι εδώ, είναι εξαιρετικό το συναίσθημα. Θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας, να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα και να κατακτήσω τίτλους με τη φανέλα αυτή. Είναι ένα σημαντικό στάδιο στη ζωή μου και μπαίνω με ανυπομονησία και τεράστιο κίνητρο στη νέα φάση της καριέρας μου. Υπήρξαν πολλοί σημαντικοί παίκτες που πέρασαν από την Ίντερ και έγραψαν ιστορία, θα προσπαθήσω να γίνω και εγώ ένας απ’ αυτούς», ανέφερε αρχικά.

«Ελπίζω να παίξω όσο το δυνατόν περισσότερο και να συμβάλλω στην επίτευξη του στόχου, που είναι η πρόκριση στο Champions League της νέας περιόδου», πρόσθεσε, ενώ σχετικά με τις πρώτες του ώρες στο κλαμπ παραδέχθηκε πως «είναι ωραίο να υπάρχουν παίκτες που μιλάνε την ίδια γλώσσα, επίσης ήξερα τον Ικάρντι, καθώς είχαμε παίξει μαζί στο παρελθόν». Τέλος, υποστήριξε πως «μπορώ να καλύψω πολλές θέσεις μεσοεπιθετικά», ενώ αποκάλυψε πως πήρε τη φανέλα με το νούμερο 8 στην πλάτη.

Τη… ξενάγησή του στις εγκαταστάσεις της νέας του ομάδας ανέλαβε φυσικά ο Μάουρο Ικάρντι, ο top σκόρερ της Ίντερ φέτος, με τον οποίο συνυπήρξε στη Χουβενίλ Α’ της Μπαρτσελόνα από τον Ιούλιο του 2010 ως τον Γενάρη του 2011, όταν ο Βραζιλιάνος προβιβάστηκε στη δεύτερη ομάδα και ο Αργεντινός δόθηκε δανεικός στη Σαμπντόρια. Προπονητής τους ήταν μάλιστα ο Όσκαρ Γκαρθία, νυν τεχνικός ηγέτης του Ολυμπιακού.

Θυμίζουμε πως ο Ραφίνια είχε τραυματιστεί στον έσω μηνίσκο του δεξιού του γονάτου στον εκτός έδρας αγώνα με την Γρανάδα στις 2 Απριλίου, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση, συνέχισε όμως να νιώθει ενοχλήσεις και έκανε νέα επέμβαση στις αρχές του Οκτώβρη. Εδώ και λίγες μέρες προπονούνταν σε κανονικούς ρυθμούς, ενώ αγωνίστηκε για ένα τέταρτο στον αγώνα Κυπέλλου με την Εσπανιόλ, επιστρέφοντας στη δράση μετά από 290 ολόκληρες μέρες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ