Ίντερ – Ρόμα 1-1

Ίντερ – Ρόμα 1-1

Ίντερ και Ρόμα ήρθαν ισόπαλες στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής και έχασαν και οι δυο έδαφος στο κυνήγι της τρίτης θέσης και της Λάτσιο.

Συμβαίνουν αυτά. Ειδικά στο ποδόσφαιρο. Να παίζουν δύο ομάδες και να επωφελείται μια τρίτη… Κάπως έτσι έγινε και στο ντέρμπι του Καμπιονάτο, στο Σαν Σίρο, όπου η Ίντερ φιλοξενούσε τη Ρόμα σε ένα ματς όπου και οι δύο ομάδες ήθελαν τη νίκη για να μη χάσουν έδαφος από τη Λάτσιο, η οποία πέρασε 3η μετά την 5άρα επί της Κιέβο (5-1).

Η Ρόμα ξεκίνησε καλύτερα το ματς και πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου μπροστά στο σκορ (1-0) με γκολ του Ελ Σαραουί στο 31’. Στο δεύτερο μέρος η Ίντερ ανέβηκε αισθητά στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοφαρίσει. Και μπορεί το δοκάρι να στέρησε από τον Ικάρντι το γκολ (74’), αλλά στο 86’ ο Βεσίνο μετέτρεψε τη σέντρα του Μπρόζοβιτς σε γκολ για την ισοφάριση των νερατζούρι και το τελικό 1-1.

Κάπως έτσι, ό,τι και να γίνει η Λάτσιο θα είναι μόνη 3η πίσω από τις Νάπολι και Γιουβέντους και αποκτά έστω και ισχνό προβάδισμα στο μπρα ντε φερ σε σχέση με τις δυο αντιπάλους της.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ