Ίντερ : Θέλει τον Βίτσελ ο Σπαλέτι

Ίντερ : Θέλει τον Βίτσελ ο Σπαλέτι

Την απόκτηση του Άξελ Βίτσελ θέλει ο Λουτσιάνο Σπαλέτι, προκειμένου να ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της Ίντερ.

Σε επαφή με τον Αξελ Βίτσελ, με τον οποίο είχε συνεργαστεί παλιότερα στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ήρθε ο προπονητής της Ιντερ, Λουτσιάνο Σπαλέτι.

Ο Βέλγος διεθνής πέρασε πέντε χρόνια στη ρωσική ομάδα, όπου συνυπήρξε αρκετό διάστημα με τον Ιταλό τεχνικό, αλλά στη συνέχεια μετακόμισε στην Τιανζίν Κουαντζιάν.

Αξίζει να σημειωθεί πως βρέθηκε κοντά στη μεταγραφή του στη Γιουβέντους παλιότερα, όμως η διαπραγμάτευση για τη συμφωνία ναυάγησε την ημέρα λήξης της προθεσμίας, αφού η Ζενίτ δεν μπόρεσε να βρει αντικαταστάτη.

Ο κινεζικός σύλλογος κατέβαλε 20 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει ένα χρόνο πριν, οπότε η πιο πιθανή συμφωνία με την Ιντερ θα αφορά δανεισμό με προοπτική μελλοντικής μεταγραφής.

Ο Σπαλέτι θέλει να ενισχύσει τη μεσαία του γραμμή και ενδιαφέρεται για τον Βέλγο διεθνή, ο οποίος θεωρεί πως είναι ο ιδανικός για να συμπληρώσει το κενό στην ομάδα του Μιλάνο.

Φυσικά η υπόθεση δεν είναι εύκολη όμως οι νερατζούρι θα προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή πριν τις 31 Ιανουαρίου, όπου και λήγει η περίοδος για τις μεταγραφές.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ