Νάπολι : «Ψάχνεται» για Μινιολέ

Νάπολι : «Ψάχνεται» για Μινιολέ

Βελγικά δημοσιεύματα θέλουν τη Νάπολι να κάνει κίνηση για τον Σιμόν Μινιολέ, ο οποίος εμφανίζεται δυσσαρεστημένος από το γεγονός ότι έχασε τη φανέλα βασικού που είχε στη Λίβερπουλ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ στα τελευταία δύο παιχνίδια της Λίβερπουλ, κόντρα σε Έβερτον και Μάντσεστερ Σίτι, επέλεξε τον Λόρις Κάριους για τη θέση του βασικού τερματοφύλακα, αφήνοντας στον πάγκο τον Σιμόν Μινιολέ.

Αυτή η κίνηση, σύμφωνα με τα βελγικά Μέσα, έχει δυσσαρεστήσει ιδιαίτερα τον 29χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος με δηλώσεις του πριν μερικές ημέρες είχε αφήσει υπονοούμενα αποχώρησης του.

Όπως τονίζουν Het Nieuwsblad και η Liverpool Echo  ο Μινιολέ βρίσκεται στο στόχαστρο της Νάπολι, η οποία θυμίζουμε είχε αποκτήσει και τον Πέπε Ρέινα ως δανεικό τη σεζόν 2013-14.

Σύμφωνα με τα δύο προαναφερθέντα μέσα, ο Βέλγος τερματοφύλακας θα μπορούσε να μετακομίσει στους Παρτενοπέι με ένα ποσό της τάξεως των 20 εκατ. ευρώ.

Ταυτόχρονα, πολλά δημοσιεύματα θέλουν τη Λίβερπουλ να ενδιαφέρεται για τον Γιαν Όμπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά και τον Άλισον της Ρόμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ