Ραφίνια : Πλησιάζει στην Ίντερ

Ραφίνια : Πλησιάζει στην Ίντερ

Η Ίντερ βρίσκεται μια ανάσα από τη συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τον δανεισμό του Ραφίνια Αλκάνταρα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό.

Η Ίντερ είναι σε συνεχείς επαφές με την Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ραφίνια Αλκάνταρα, καθώς θέλει να ολοκληρώσει τη μεταγραφή όσο το δυνατόν συντομότερα.

Την δεύτερη μεταγραφή της για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θα κάνει η Ίντερ, αφού μετά την απόκτηση του Λισάντρο Λόπες, πλησιάζει και στον Ραφίνια Αλκάνταρα.

Σύμφωνα με το Goal.com, η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού, αλλά το μόνο πρόβλημα που μένει να λυθεί για να τελειώσει και τυπικά η υπόθεση είναι η οψιόν αγοράς.

Στη συμφωνία των δύο πλευρών αναμένεται να μπει οψιόν αγοράς, με την Ίντερ να θέλει να είναι 20.000.000 ευρώ και την Μπαρτσελόνα 28 εκ. ευρώ κι εκεί είναι που κολλάνε οι δύο σύλλογοι, όμως αργά ή γρήγορα η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί.

Ο διευθυντής των νερατζούρι, Πιέρο Αουσίλιο είναι στην Καταλονία και διαπραγματεύεται για τον παίκτη, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο δεν αγωνίζεται και θέλει να φύγει.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ