Ίντερ : Στη Βαρκελώνη για Ραφίνια – Ντεουλοφέου ο αθλητικός διευθυντής της

Ίντερ : Στη Βαρκελώνη για Ραφίνια – Ντεουλοφέου ο αθλητικός διευθυντής της

Στην τελική ευθεία για την απόκτηση των Ραφίνια - Ντεουλοφέου βρίσκεται η Ίντερ, με τον αθλητικό διευθυντή των Νερατζούρι να ταξιδεύει στη Βαρκελώνη προκειμένου να διαπραγματευτεί με την Μπαρτσελόνα.

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η υλοποίηση του μετεγγραφικού σχεδιασμού της Ίντερ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης για την επίτευξη του στόχου της επιστροφής στο Champions League, από το οποίο απέχει εδώ και μια εξαετία!

Μετά την απόκτηση του Λισάντρο Λόπες λοιπόν, οι Νερατζούρι κινούνται για τους δύο επόμενους μεγάλους τους στόχους: Τον Ραφίνια και τον Ζεράρ Ντεουλοφέου. Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, βρίσκεται μάλιστα στη Βαρκελώνη, προκειμένου να διαπραγματευτεί και να -προσπαθήσει να- κλείσει το deal για τους δύο ποδοσφαιριστές.

Ο Πιέρο Αουσίλιο έφθασε σήμερα (16/1) στην πρωτεύουσα της Καταλονίας και πήγε άμεσα στα γραφεία των Μπλαουγκράνα. Σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, η Ίντερ προσπαθεί να κλείσει τον πρώτο ως δανεικό με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι και τον δεύτερο με κανονική μετεγγραφή.

Η Μπαρτσελόνα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο δανεισμού του Ραφίνια, κάνει όμως δεύτερες σκέψεις αφού βλέπει ότι οι μέρες περνάνε και άλλοι πραγματικά ενδιαφερόμενοι δεν υπάρχουν. Ο Βραζιλιάνος μόλις επέστρεψε από πολύμηνη απουσία και ψάχνει ομάδα που θα αγωνίζεται, προκειμένου να εξαντλήσει τις πιθανότητες για παρουσία στην αποστολή της ομάδας της πατρίδας του στο ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Ο Ραφίνια έχει ήδη συμφωνήσει με την Ίντερ, συνεπώς απομένει μόνο η συγκατάθεση της Μπαρτσελόνα, ενώ όσον αφορά τον Ζεράρ Ντεουλοφέου ο Ισπανός δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε και έχει ενημερωθεί να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Για τον βραχύσωμο εξτρέμ ενδιαφέρεται και η Νάπολι, η οποία αναμένεται να επανέλθει δυναμικά στο κόλπο της απόκτησής του μετά την άρνηση του Σιμόνε Βάρντι να μετακομίσει από τώρα στο Σάο Πάολο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ