Μπολόνια : Για αυτό απέρριψε τη Νάπολι ο Βέρντι (pic)

Μπολόνια : Για αυτό απέρριψε τη Νάπολι ο Βέρντι (pic)

Το λόγο που αποφάσισε να απορρίψει την εξαιρετική πρόταση της Νάπολι αποκάλυψε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter o Σιμόνε Βέρντι, ο οποίος θα συνεχίσει τουλάχιστον ως το καλοκαίρι να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπολόνια.

Σε μια περίοδο που οι ακριβότερες μετεγγραφές διαδέχονται η μια την άλλη και οι παίκτες των κορυφαίων πρωταθλημάτων που έχουν μείνει πιστοί στις ομάδες τους είναι μετρημένοι στα δάχτυλα, ο Σιμόνε Βέρντι ήρθε να αποτελέσει την εξαίρεση στον κανόνα. Ήρθε να κάνει (ή πιθανότατα να αναβάλλει) αυτό που πιθανότατα λίγοι θα έκαναν: αρνήθηκε την εξαιρετική πρόταση της Νάπολι και θα συνεχίσει τουλάχιστον ως το καλοκαίρι να αγωνίζεται με τη φανέλα της Μπολόνια.

Ο 25χρονος επιθετικός, ο οποίος δεν είναι καν «παιδί» των Ροσομπλού (βγήκε από τις ακαδημίες της Μίλαν, ντεμπούταρε με την Τορίνο, ενώ έχει περάσει από Γιούβε Στάμπια, Έμπολι, Έϊμπαρ και Κάρπι, πριν το 2016 συμφωνήσει με την Μπολόνια), εξήγησε με μήνυμά του στο λογαριασμό του στο Twitter το λόγο της απόφασής του αυτής, επισημαίνοντας ότι θα ήταν ασέβεια να αποχωρήσει τώρα από την ομάδα.

«Δεν έχω τίποτα με τη Νάπολι ή τους Ναπολιτάνους, ακριβώς το αντίθετο. Όμως σε ένα ποδόσφαιρο που δεν έχει πλέον σύμβολα ή σημεία αναφοράς, αισθάνομαι την υποχρέωση να συνεχίσω τη σεζόν με ένα κλαμπ που με πίστεψε τόσο ως ποδοσφαιριστή, όσο και σαν άνθρωπο. Θα ήταν ασέβεια να τα αφήσω όλα αυτά και να φύγω. Ένα ευχαριστώ στους οπαδούς που αυτές τις μέρες με έκαναν να καταλάβω ότι ακόμα με χρειάζονται. Είμαι εδώ. Με αυτά τα χρώματα ξανά. Ζήτω η Μπολόνια», έγραψε.

Ο γενικός διευθυντής του ιταλικού συλλόγου, Κλαούντιο Φενούσι, τόνισε σε δηλώσεις του πως «η Νάπολι είχε καταθέσει μια καλή πρόταση, χαμηλότερη από τα 23.000.000 που ακούγονται, εμείς την αποδεχθήκαμε όμως ο Βέρντι δεν ήθελε να φύγει, κάτι που μας εξέπληξε και μας χαροποίησε ταυτοχρόνως».

«Δεν απέρριψα τη Νάπολι, απλά δεν ήθελα να φύγω τον Γενάρη. Το σκέφτηκα καλά και αποφάσισα να μείνω για να βοηθήσω τουλάχιστον ως το καλοκαίρι την ανάπτυξη του πρότζεκτ που έχει στηθεί», είχε δηλώσει νωρίτερα ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός, δύο φορές διεθνής, ο οποίος ήταν ο πρώτος στόχος των Παρτενοπέι στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Πλέον, η εναλλακτική της πρωτοπόρου της Serie A ακούει στο όνομα Ζεράρ Ντεουλοφέου, για τον Ισπανό εξτρέμ όμως ενδιαφέρεται ζεστά και η Ίντερ.

Το μήνυμα του Βέρντι στο Twitter

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ