Λάτσιο : Ανανεώνει με τους δικούς του όρους ο Ντε Φράι

Λάτσιο : Ανανεώνει με τους δικούς του όρους ο Ντε Φράι

Σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους ήρθαν Λάτσιο και Ντε Φράι, με τη διοίκηση του ιταλικού συλλόγου να κάνει ένα βήμα πίσω και να δέχεται τον όρο που είχε θέσει ο Ολλανδός σχετικά με τη ρήτρα αποδέσμευσης του.

Μια μια σολομώντεια λύση φαίνεται πως ολοκληρώνεται το θέμα της παραμονής του Στέφαν ντε Φράι στη Λάτσιο. Όπως αποκάλυψε το Sky Sports Italia, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για την ανανέωση της συνεργασίας τους, συμφωνία που επιτεύχθηκε αφού ο ιταλικός σύλλογος έκανε το βήμα πίσω και δέχθηκε τον όρο που είχε θέσει ο Ολλανδός σχετικά με τη ρήτρα αποδέσμευσής του. Ο όρος αυτός, ήταν η ρήτρα να τοποθετηθεί στα 25.000.000 και όχι στα 45.000.000 που ήθελε η Λάτσιο. Όπερ και εγένετο.

Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν στο τέλος της τρέχουσας εβδομάδας, παρόλα αυτά, όπως όλα δείχνουν, ο 25χρονος άσος δεν θα συνεχίσει στη Λάτσιο την επόμενη σεζόν. Η απόφασή του να ανανεώσει, ήταν περισσότερο μια κίνηση… καλής θέλησης απέναντι στην ομάδα που τον στήριξε αρκετά κατά τη διάρκεια της αποθεραπείας του στους πρόσφατους τραυματισμούς του, μια κίνηση προκειμένου η Λάτσιο να μην τον χάσει ως ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ