Αλέξις Σάντσες : Δεν ταξίδεψε στο Μπόρνμουθ. Πλησιάζει στη Γιουνάιτεντ!

Αλέξις Σάντσες : Δεν ταξίδεψε στο Μπόρνμουθ. Πλησιάζει στη Γιουνάιτεντ!

Ο Χιλιανός επιθετικός δεν ταξίδεψε με την αποστολή της Αρσεναλ για το ματς με τη Μπόρνμουθ, με τη φημολογία για μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει πάρει φωτιά!

Χωρίς τον Αλέξις Σάντσες ταξίδεψε στο Μπόρνμουθ για το ματς με την ομώνυμη ομάδα το μεσημέρι της Κυριακής (14/1) η Αρσεναλ και φήμες φούντωσαν! Όπως αναφέρουν ΜΜΕ της Αγγλίας, το πιθανότερο είναι πως ο Χιλιανός επιθετικός δεν θα ξαναφορέσει τη φανέλα των κανονιέρηδων, καθώς σύντομα θα φορέσει αυτή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο επιθυμούσε διακαώς την απόκτησή του και έτσι οι κόκκινοι διάβολοι λέγεται πως έχουν καταθέσει την υψηλότερη πρόταση για την απόκτηση του 29χρονου.
Συγκεκριμένα θα καταβάλλουν το ποσό των 30 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας στην Αρσεναλ, ενώ στο ίδιο θα δίνουν μισθό 400.000 λιρών την εβδομάδα!

Να σημειώσουμε πάντως οτι ο Σάντσες είχε εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι από το περασμένο καλοκαίρι. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και σύμφωνα με όσα είχαν προκύψει, αυτή η μεταγραφή θα γινόταν είτε τώρα τον Ιανουάριο, είτε το προσεχές καλοκαίρι όταν και ο παίκτης μένει ελεύθερος.

Εξάλλου δεν αποκλείεται η συμφωνία των δύο ομάδων να περιλαμβάνει και τον Αρμένιο διεθνή επιθετικό Μκιταριάν. Πάντως το πιθανότερο είναι οι κανονιέρηδες να μην προτιμήσουν και έψυχο αντάλλαγμα, αλλά μόνο χρήμα, προκειμένου να βάλουν στα ταμεία τους ένα όσο το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό.

Κι αυτό ώστε να το ξοδέψουν για τον Νο1 μεταγραφικό τους στόχο. Τον ιδιαίτερα ταλαντούχο Βραζιλιάνο επιθετικό της Μπορντό Μάλκομ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ