Χρυσώνει τον Αλέξις Σάντσες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο κόλπο και η Λίβερπουλ

Χρυσώνει τον Αλέξις Σάντσες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο κόλπο και η Λίβερπουλ

Έτοιμη να κάνει τον Αλέξις Σάντσες τον πιο ακριβοπληρωμένη ποδοσφαιριστή της Premier League είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να μην λυπηθεί τα χρήματα που θα δαπανήσει για να κάνει δικό της τον Αλέξις Σάντσες. Οι κόκκινοι διάβολοι δεν διστάζουν να προσφέρουν στον Χιλιανό επιθετικό 350 χιλιάδες λίρες την εβδομάδα, όπως αναφέρουν στην Αγγλία. Μάλιστα, στο κόλπο της απόκτησής του έχει μπει και η Λίβερπουλ σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, η Γιουνάιτεντ μπήκε σφήνα στην συμπολίτισσα Σίτι, η οποία έχει και εκείνη στο στόχαστρό της τον Σάντσες. Οι άνθρωποι των κόκκινων διαβόλων ετοιμάζουν πρόταση με πλουσιοπάροχες αποδοχές στον επιθετικό της Άρσεναλ. Οι 350 χιλιάδες λίρες που του προσφέρουν ανά βδομάδα, θα κάνουν τον Σάντσες τον καλύτερα αμειβόμενο ποδοσφαιριστή της Premier League.

Η Λίβερπουλ προστέθηκε στη λίστα των ομάδων που επιθυμούν την απόκτηση του 29χρονου φορ. Οι κόκκινοι του Μερσεϊσάιντ θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή μετά την πώληση του Κουτίνιο στην Μπαρτσελόνα κι ο Σάντσες αποτελεί ιδανική περίπτωση για την αντικατάστασή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ