Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Δίνει τα ρέστα της για Νεϊμάρ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Δίνει τα ρέστα της για Νεϊμάρ

Οι κόκκινοι διάβολοι ετοιμάζονται να αδειάσουν τα ταμεία τους για να φέρουν τον Νεϊμάρ στο Ολντ Τράφορντ όπως αναφέρει γαλλική εφημερίδα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να τινάξει την μπάνκα στον αέρα προσφέροντας ένα αστρονομικό ποσό για την απόκτηση του Νεϊμάρ. Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα φέρεται να προσφέρει κάτι λιγότερο από 500 (!) εκατομμύρια ευρώ (498,5 εκατ. για την ακρίβεια) για τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα 10 Sport και αναδημοσιεύει η Sun.

Σύμφωνα με το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας της Γαλλίας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κοντραριστεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης για χάρη του Νεϊμάρ. Όπως είναι φυσικό, με τα χρήματα που θα δαπανηθούν για τον 25χρονο φορ των Παριζιάνων, θα καταρριφθεί το ρεκόρ της πιο ακριβής μεταγραφής όλων των εποχών.

Φυσικά, το ρεκόρ αυτό ανήκει στον ίδιο τον Νεϊμάρ, με τα 222 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε η Παρί το καλοκαίρι για να τον κάνει δικό της από την Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ είχαν μιλήσει με τον μάνατζερ του Νεϊμάρ το περασμένο καλοκαίρι πριν ο παίκτης πάει στην Παρί. Ωστόσο, δεν μπόρεσαν ποτέ να προχωρήσουν στην απόκτησή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ