Τσέλσι : «Δεδομένη η αποχώρηση Κόντε το καλοκαίρι», λέει η Daily Mail

Τσέλσι : «Δεδομένη η αποχώρηση Κόντε το καλοκαίρι», λέει η Daily Mail

Ο Αντόνιο Κόντε δεν θα συνεχίσει στην Τσέλσι μετά το καλοκαίρι, σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα, τα οποία ήδη έχουν παρουσιάσει και τα ονόματα των αντικαταστατών του.

Ολοένα και αυξάνονται τα δημοσιεύματα για την ενδεχόμενη αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε από την Τσέλσι, με την Daily Mail σε αποκλειστικό της ρεπορτάζ να παρουσιάζει ως δεδομένη την αλλαγή προπονητή στους Μπλε το καλοκαίρι.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω ρεπορτάζ, ο Ιταλός προπονητής δεν θα συνεχίσει στον πάγκο των Πρωταθλητών Αγγλίας μετά το τέλος της φετινής σεζόν, παρόλο που έχει συμβόλαιο μέχρι το 2019.

Μάλιστα, το αγγλικό Μέσο κάνει λόγο και για τους προπονητές που υπάρχουν στη λίστα της Τσέλσι για να αντικαταστήσουν τον Ιταλό τεχνικό.

Αυτοί είναι οι Μασιμιλιάνο Αλέγκρι και Λουίς Ενρίκε. Η περίπτωση του τεχνικού της Γιουβέντους είναι σαφέστατα πιο δύσκολη, διότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020, ενώ ο Καταλανός παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα. Πάντως, οι μπλε δύσκολα θα κυνηγήσουν μια ενδεχόμενη επιστροφή του Κάρλο Αντσελότι, σύμφωνα με την Daily Mail.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ