Αζάρ : Ποια Ρεάλ; Υπογράφει νέο συμβόλαιο στην Τσέλσι!

Αζάρ : Ποια Ρεάλ; Υπογράφει νέο συμβόλαιο στην Τσέλσι!

Ο Εντέν Αζάρ δήλωσε στη Mirror πως θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι βάζοντας τέλος στη φημολογία που τον ήθελε να αρνείται πεισματικά να υπογράψει για να πάρει μεταγραφή στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Άκυρο» στη Ρεάλ Μαδρίτης έριξε ο Εντέν Αζάρ, ο οποίος αποκάλυψε πως θα ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Τσέλσι, αμέσως μετά τον συμπατριώτη του, Τιμπό Κουρτουά.

Ο Βέλγος εξτρέμ προχώρησε σε αυτή την παραδοχή στο πλαίσιο του παιχνιδιού των Μπόστον Σέλτικς με τους Σίξερς για το NBA, το οποίο διεξήχθη στο Λονδίνο.

«Ναι, θα υπογράψω νέο συμβόλαιο» είπε στη Mirror ο 27χρονος ποδοσφαιριστής και συμπλήρωσε: «Νομίζω πρώτα θα υπογράψει ο Τιμπό (Κουρτουά) και μετά θα έρθει και η σειρά μου».

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Αζάρ με την Τσέλσι λήγει το 2020, όμως οι Μπλε θέλουν να τον ανανεώσουν από τώρα για να «κόψουν το βήχα» στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία φερόταν να έχει συμφωνήσει με τον παίκτη.

Ο Βέλγος εξτρέμ διανύει μια εκπληκτική σεζόν, καθώς σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις έχει πετύχει 9 γκολ και έχει μοιράσει 8 ασίστ, όντας ο ηγέτης της Τσέλσι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ