Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Κοντά σε Σάντσες, «κάζο» για Σίτι!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ : Κοντά σε Σάντσες, «κάζο» για Σίτι!

Ο Αλέξις Σάντσες, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφήνοντας στα «κρύα του λουτρού» τη συμπολίτισσα της, Σίτι.

«Κάζο» ολκής ετοιμάζεται να κάνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην συμπολίτισσα της, Σίτι, καθώς, σύμφωνα με τον Τζιανκλούκα Ντι Μάρτζιο, φέρεται να έχει βρίσκεται μια «ανάσα» από τον Αλέξις Σάντσες.

Ο Χιλιανός αποτελεί τον διακαή πόθο του προπονητή των Πολιτών, Πεπ Γκουαρντιόλα, και το τελευταίο διάστημα φαινόταν πως οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει για τη μεταγραφή του παίκτη είτε άμεσα με την καταβολή ενός ποσού στην Άρσεναλ, είτε ο καλοκαίρι ως ελεύθερος.

Στο εν λόγω δημοσίευμα, τονίζεται πως Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, με τον Ζοσέ Μουρίνιο, μάλιστα, να προσφέρει και τον Χένρικ Μιχιταριάν σαν αντάλλαγμα, με τον Αρμένιο να αρέσει αρκετά στον Βενγκέρ.

Θυμίζουμε πως τη φετινή σεζόν ο Σάντσες έχει σημειώσει 8 γκολ σε 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα των Κανονιέρηδων, μένοντας αρκετά μακριά από τα στάνταρ του σε γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ