Κόντε : «Μπορεί να γίνει ο ηγέτης της Τσέλσι ο Κρίστενσεν»

Κόντε : «Μπορεί να γίνει ο ηγέτης της Τσέλσι ο Κρίστενσεν»

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Αντρέας Κρίστενσεν, λέγοντας πως πιστεύει πολύ σε αυτόν και θεωρεί πως θα έχει τεράστια εξέλιξη.

Ο Αντρέας Κρίστενσεν υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών με την Τσέλσι με τον προπονητή του να τονίζει πως μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας του Λονδίνου σε λίγα χρόνια.

Ο 21χρονος Δανός διεθνής κεντρικός αμυντικός, επιβραβεύτηκε για τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί από την έναρξη της περιόδου, μετά το διετή δανεισμό του στη Γερμανία και συγκεκριμένα στην Γκλάντμπαχ.

Ο νεαρός άσος είχε αποκτηθεί το 2014 από την Μπρόντμπι και μετά από δύο χρονιές, που αγωνίστηκε δανεικός στη Γερμανία με τη φανέλα της Γκλάντμπαχ, επέστρεψε στην ομάδα του Λονδίνου και πήρε τη θέση του βασικού από τον Βραζιλιάνο, Νταβίντ Λουίς.

«Ο Αντρέας έχει μεγάλη εξέλιξη και πιστεύω πολύ σε αυτόν. Του έχω πει πως μπορεί να γίνει ο νέος ηγέτης για την Τσέλσι. Έχει μεγάλα χαρίσματα ως παίκτης και ως άνθρωπος και με σκληρή δουλειά, μπορεί να κάνει ανάλογη καριέρα με τον μεγάλο Τζον Τέρι», τόνισε ο Ιταλός προπονητής της Τσέλσι.

Ο Δανός βοήθησε και την εθνική ομάδα της χώρας του να προκριθεί στα τελικά του Παγκοσμίου κυπέλλου 2018, σκοράροντας εναντίον της Ιρλανδίας τον περασμένο Νοέμβριο (5-1), ενώ σύμφωνα με τους ειδικούς του ποδοσφαίρου, τα επόμενα χρόνια το «κασέ» του θα ξεπεράσει τα 50 εκατ. ευρώ

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ