Λίβερπουλ : «Έφυγε» ο Τόμι Λόρενς

Λίβερπουλ : «Έφυγε» ο Τόμι Λόρενς

Ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που φόρεσαν τη φανέλα της Λίβερπουλ, ο Τόμι Λόρενς, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 77 ετών.

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 77 ετών, άφησε ο Τόμι Λόρενς (γεννημένος στις 14 Μαϊου του 1940), το «ιπτάμενο γουρούνι» όπως τον αποκαλούσαν, ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες που φόρεσαν τη φανέλα της Λίβερπουλ.

Ο Σκοτσέζος γκολκίπερ, σπάνια έλειπε από την ενδεκάδα των Κόκκινων μετά την επιστροφή τους στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, κατακτώντας μαζί τους δύο πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο (το πρώτο στην ιστορία του συλλόγου) και τρία Charity Shield και όντας φυσικά μέλος της ομάδας που έφθασε -αλλά ηττήθηκε- στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων το 1966 κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Λίβερπουλ εξέφρασε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Λόρενς, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Γουάρινγκτον Τάουν και μετά τα 14 χρόνια που αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ (1957-1971) έκλεισε την καριέρα του στους Τράνμερ Ρόβερς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ