Η Έβερτον δίνει 22 εκατ. ευρώ για Γουόλκοτ

Η Έβερτον δίνει 22 εκατ. ευρώ για Γουόλκοτ

Ο τεχνικός της Έβερτον Σαμ Άλαρνταϊς θέλει την απόκτηση του Θίο Γουόλκοτ και η Έβερτον δίνει στην Άρσεναλ 22 εκατ. ευρώ για τον Άγγλο επιθετικό.

Το όνομα του Θίο Γουόλκοτ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του προπονητή της Έβερτον, Σαμ Άλαρνταϊς και οι πληροφορίες που δημοσιεύουν αγγλικές εφημερίδες, αναφέρουν πως τα «ζαχαρωτά» δίνουν 22 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του παίκτη.

Ο τεχνικός της Έβερτον έχει ζητήσει από τη διοίκηση του συλλόγου την υλοποίηση μιας ακόμα μεταγραφής, σε ότι αφορά την επιθετική γραμμή της ομάδας. Θυμίζουμε πως η Έβερτον δαπάνησε πριν από λίγες μέρες περισσότερα από 25 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του Τούρκου επιθετικού της Μπεσίτας, Τζενκ Τοσούν αλλά φαίνεται πως ο Άλαρνταϊς θέλει κι άλλον στράικερ.

Σε ότι αφορά την Άρσεναλ, η ομάδα του Λονδίνου δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του παίκτη, ειδικά απ’ τη στιγμή που υπάρχουν δελεαστικές προτάσεις όπως αυτή της Έβερτον. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ενδιαφέρον για την απόκτηση του Άγγλου επιθετικού έχει δείξει και η Σαουθάμπτον.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ